Дали го поддржувате ставот на Груевски да не излезе на ТВ дуел?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Dali go podrzuvate stavot na Gruevski da ne izlezi na duel?

• da

Гласови: 105 48,2%
  • ne

Гласови: 113 51,8%

• Вкупно гласачи
    218
Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
obicen30, не се сомневај во сдсм статистики и бројки, те молам!

Почни од нивната прва дама, Шеќерчето и нејзината весела математика

...и види како се спретни со статистика.
А го знам ова, го имам у потпис, рада класика. :pos:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Guglate a ? :) Ustvari ne sega youtubate..hahahha

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Ova e vekje smesno. Vakov cvikator do sega ne sme imale vo politikata.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Што да не гугламе и јутубираме бе Intel.

Не се само 1984 од Орвел, делата на Ленин и марксистичките брошурички за читање.
Пројде и '48., а и '91...И Сталин и Тито умреа.
Ви го кажале тоа у штаб, или уште не знаете?

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Јас нејќам да има ТВ дуел, а зошто да има, нека си дојде Рада сама нека си има дуел и така на Никола нема да му даде збор да каже, вака ако и е толку голем меракот нека си излезе на мтв и нека збори, кој и брани, и така Никола нема да може да се до искаже , сте слушнале некој да збори повеќе од неа па и Бранко претседателот би одбил дуел со неа, зар не е очито тоа??? И за што би сакала дуел да се плукаат, да се вреѓаат не благодарам доволно ми е и ова до сега со кампњиве + гомна јадење не ми требаат(извинете на изразот) нека си седат и нек чекаат да дојде 1 јуни, а кога ќе има трета опција е тогаш би сакала да слушнам дуел кога ќе има некој кој ќе може да ги сруши двете единствени опции на Р. Македонија кои во послендо време ни се како ден и ноќ, нема други толку се тие се ги знаеме какви се и што имаат да кажат, и затоа пак ќе речам дуел Не благодарам:smir:

Член од
16 мај 2008
Мислења
452
Поени од реакции
2
Што да не гугламе и јутубираме бе Intel.

Не се само 1984 од Орвел, делата на Ленин и марксистичките брошурички за читање.
Пројде и '48., а и '91...И Сталин и Тито умреа.
Ви го кажале тоа у штаб, или уште не знаете?
Јас сум чул дека им пуштиле меморандум по емејл за ова, али они не го добиле.....прибидејки немале емејл :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Не го подржувам ставот на Груевски да не излезе на тв дуел. Добро би било да ги видиме пред очите на јавноста да се соочат лидерите на најголемите партии. Не само да се препукуваат преку изјави во медиумите и преку митинзи туку тоа да го направат очи во очи.

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Ај бе ти одговори ми на ова прашање...сто пати досега го поставив ниеден од вас сонцињата не го одговори...

АКО НА РАДА И Е МИЛА МАКЕДОНИЈА, А НЕ ВЛАСТА, ШТО НЕ КАЖЕ КАКО ЌЕ ЈА ВНЕСЕ МАКЕДОНИЈА ВО НАТО ЗА ШЕСТ МЕСЕЦИ???
Ako sum Vmroec,znam sto e trikot.

Nova vlada za se sto ne cinelo se obvinuva starata...diskretno izvinuvanje do GR...nova referenca za fyrom...
Ce zaboravev...aerodrom po staro...

Член од
14 февруари 2008
Мислења
31
Поени од реакции
0
ајде бе сите знаеме дека радмила е подаобар политицар ! ама ке го јаде на избори доста каранје а ако не влеземе у еу ке не стегне гадна изолација и пак како и да е ке се предаваме
а вака ... нисто друго само народот ке трпи и пак нисто

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Ne smee Grujo da izleze na Duel so Rada. Pa ona samo ke graka i laze, ne smee Premierot da spadne na nejzino nivo; pa ona do sega mu ja nudese suknjata, a e zenet covek. Ne e moralno:nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom