Отворена кладба. ВМРО под или над 52 пратеника?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јануари 2008
Мислења
570
Поени од реакции
18
моја претпоставка после 1 јуни.

Вмро - 48 пратеника
Сдсм - 37 пратеника
Дуи - 15 пратеника
Дпа - 12 пратеника
Пеи - 5 пратеника
Пдп - 3 пратеника
A СТРАШО АНГЕЛОВСКИ - ТМОРО-ВЕП? Ќе влезе ли? :)

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
A СТРАШО АНГЕЛОВСКИ - ТМОРО-ВЕП? Ќе влезе ли? :)

Хахахаха,кој е тој? Ако освои 1500 гласа во таа единица што е кандидиран добар е. А, иначе Зевсус ми мириса дека ќе изгубиш многу пари, незнам зошто.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Хахахаха,кој е тој? Ако освои 1500 гласа во таа единица што е кандидиран добар е. А, иначе Зевсус ми мириса дека ќе изгубиш многу пари, незнам зошто.
Како ќе изгуби кога сеуште никој не се појавил со парите :))))

Сеуште ја чекаме медицинарката со 5.000 евра...Ја снема нешто..а другите, само прогнози даваат, толку се сигурни, што не сакаат да си го подржуваат сопствениот збор со пари :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Нешто коефициенти официјални од кладилницата?

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ne ebitn vkupniot broj na glasovi. vo izbornite edinici razlicno sekoja za sebe ima razlicen broj na glasovi taka da vo 1,2 otprilika ti trebaat po 10-12 iljadi za pratenik vo 3 4 i 5 okolu 7 iljadi vo 6 neznam itaa e tuka so 1,2 otprilika taka da ako vmro vodi vo 3,4,5 so razlika od 2,5sprema eden togas racunajte samo vo ovie izborni edinici ke zeme okolu 37-40 pratenici v0 1, i 2 po vkupno 12-15 i vo 6 -1-2 otprilika 55 -56 sekako tocno ke videme na 1 juni

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
ne ebitn vkupniot broj na glasovi. vo izbornite edinici razlicno sekoja za sebe ima razlicen broj na glasovi taka da vo 1,2 otprilika ti trebaat po 10-12 iljadi za pratenik vo 3 4 i 5 okolu 7 iljadi vo 6 neznam itaa e tuka so 1,2 otprilika taka da ako vmro vodi vo 3,4,5 so razlika od 2,5sprema eden togas racunajte samo vo ovie izborni edinici ke zeme okolu 37-40 pratenici v0 1, i 2 po vkupno 12-15 i vo 6 -1-2 otprilika 55 -56 sekako tocno ke videme na 1 juni
Ви расте коефициентот во 4ка,односно се намалува бројот на пратенички мандати одкако народот се увери дека освен фонтани немате направено ништо за неговата иднина.:toe:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Дивајн напиша:
Јас никаде не сум се изјаснала како вмро-вка или комуњарка, па твојов пост не ми се допаѓа, дури и ме вреѓа.
Ако ви го напаѓам Гвујо, не значи дека ја обожавам Шеќерната.
Токму затоа се плашам за нашата иднина ... сите тие се исто лајно.

А ти пази нареден пат кого и како декларираш, в ред?
Дивне, според некои си форумџии, не може а да си индиферентна, во тој случај си билка, не си човек. Иронично нели? Се бориме цел живот за луѓето да се изградат во битија со сопствен став, за после некој да ти рече дека си билка :)

Нејсе...он топик...
Медицинарката се појави со парите? Ајде, да си знам кај да си го планирам одморот.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
nako напиша:
Е не сте нормални жими све, мислев целата тема ќе биде онака трлалала, ама да уложиш 350 илјади бона за свесно да ги изгубиш...:uvo::uvo:.
Фак ми џентл енд кол ми Лола...

Што не ми ги земеш ако си сигурен дека свесно ги губам?
Токму ова е поентата на темава и на кладбава која што некои членови ја претворија во дискусија и морал.

Немам морал, кога веќе некој се обидува да ме гледа во очи и да ме лаже, а тоа мало морген, ондак и ја сум дрзок у фаца да им кажам на таквите фалбаџии, немате муда другови и другарице...

Мислиш дека свесно губам? Земи ми ги парите ондак, шо чекаш?

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Фак ми џентл енд кол ми Лола...

Што не ми ги земеш ако си сигурен дека свесно ги губам?
Едната пиричина е затоа што не се коцкам, а другата причина е сакам алал пари а не вака арам.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
чисто информативно, шо бидна од муабетов? важат некои кладби?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Не важат.Се беше една голема заебанција...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
И мене ме занима дали важат:)

Понудив одредена сума дека вмро ќе има над 52 пратеника.
So...?:)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ја не се сомневам дека ќе дадат. Луѓе од збор се. Инаку, реков, не примам кеш, наместо тоа частенка во кафанче - битно е да се дружиме, кладбава беше чисто спортски.

Инаку, има сеуште време, сеуште ништо не е официјално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom