...jas go pravam toa vaka...
...na pochetok direkten pogled vo ochi(sto kazuva sto sakam da napravam, edno dve-tri sekundi)
...potoa poleka senzualno gi stavam i dvete dlanki na obrazite i so palcite vo isto vreme gi pominuvam dvete vegi na zenskoto...
...tuka nekade vo del od sekundata se priblizuvam poleka ama sigurno i sekogash ama bash sekogash i ja baknunam gornata usna na ustata poleka i nezno- i pojma neam zasto taka praam...:back: (da go oseti elektricitetot-tolku nezno sto ke oseti kako da ja golicka gonata usna)...
...istovremeno veke racete i prstite mi pominuvaat niz nejzinata kosa nezno i zavshuvaat pozadi ushite so blagi senzualni pokreti po celiot del od zadnata ushna shkolka...hahahaaaaa
...idemo dalje....
...odkoga ke go zavrsam toj del vo isto vreme rechisi i shepnuvam na levo uvo deka e slatka u "bestraga"...i deka mi mirisa ko najubav cvet ili parfem...
...nedavam da kaze ni zbor...verojatno e tuka nekade veke vo blag zanes...
...povtorno se priblizuvam so ustata do nejzinata, megutoa ovoj pat so otvoreni ochi koi se direktno vpereni vo nejzinite...(toj sjaj na ochite ne se zaborava nikad-nekako ko blic moment e)...dozvoluvam taa da go vodi baknezot...povtorno e se toa nenapadno i nezno(chekam da vidam sto ke kaze baknezot nejzin)...ova e mnogu bitno zasto tuka pochinja zabrzanoto chukanje na nejzinoto srce i zelbata kolkava e(sakam da kazam go chitam nejziniot baknez vo momentot)...
...ako e se kako sto treba, produzuem ponataka so baknezi po ochite po vegite poleka niz kosata i obavezno se ednata raka na vratot nejzin nezen i baknez na vratot od drugata strana, koj odi poleka kon desnata zadna regija na uvoto...e ...sea... veke pochinja predigrata...blag trans...chustvoto e kako da lebdish nagore pa se tone nadole-i ti se vrti pomalce-vertigooooo...taka nekako...mm mmmm mmmmmmm
...ponataka ne kazuem...dosta e, toa se samo baknezite...