Ефтино, колега ми ги местеше. Не ми зема работна рака, само опремата си ја купив.
Алармот реагира на вибрации, ако се фатиш за квака и тн... Прво предупредувачки титнува (демек - беај бе!
) - а после пишти. Ама има доста кул фич'ри од типот на автоматско заклучување на брави после 10-15 секунди (ако ти се отворени вратите), автоматско палење 4 жмигавци ако отвориш врата, може да за заклучува и вклучува со титкање и без титкање... И уште неколку опции, али не ми беа нешто битни, па не го дочитав упатството
Имаше и други модели од типот да ти се стартува колата на дугме, да ти се затвараат прозори кога ќе ја изгасиш колата (ако имаш електрика) и така натаму, ама јас идев на поефтина варијатна за да иам нешто кеш за други тракатанци... Може Xenon светла, или обртометар и промена на боја на табла (на пример сини и појаки диоди и друг тип на хартија позади стрелките). Тоа ми боде очи, зошто ми свети зелено таблата и не е баш рамномерно осветлувањето... Ќе ставам и една сина неонка во багажник, да му даде секси изглед на вуферот и појачалото.
Xenon рулз!