dungeon master
Милиционер
- Член од
- 14 февруари 2006
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 18
ОК, видете сега, да не го тупам на темата за правна помош НОН-СТОП си отворив нова тема ( со дозвола на админите
) зошто изгледа ќе ми треба бааги помош за затворање на фирмава( трговско друштво т.е. ДООЕЛ ).
Па чекам овде помош за постапкиве како иде за ликвидацијава. Божем преку адвокат, ама еден што му се јавив ми бараше 200 евра. Мислев да му дадам ама си реков, што ќе му давам, па ја на правен сум, башка имам другари на Кајгана правници![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Колку што ми рекоа, денес во регистарон, од утре ќе се јават за поведување постапкава за ликвидација. Денес плативме 1005 денари за Извештај за деловна активност за 2008 год. ( Инаку друштвово е на брат ми, ама ја божем као поупатен
, ќе му ја бркам колку можам работава
![Секоја чест :cuc: :cuc:](/styles/default/xenforo/emot/cuc.gif)
Па чекам овде помош за постапкиве како иде за ликвидацијава. Божем преку адвокат, ама еден што му се јавив ми бараше 200 евра. Мислев да му дадам ама си реков, што ќе му давам, па ја на правен сум, башка имам другари на Кајгана правници
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Колку што ми рекоа, денес во регистарон, од утре ќе се јават за поведување постапкава за ликвидација. Денес плативме 1005 денари за Извештај за деловна активност за 2008 год. ( Инаку друштвово е на брат ми, ама ја божем као поупатен
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)