Форумски легенди!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе зашто мене ми личеше на нормален Милан4евер или па не сум го читал убаво....или па и ја сум поментиш од него :S
Дечкото има 16 години..незнам што очекувате..Постовите му се сосема нормални..

Штета што не сум била тука на форумов кога е бил Мичо. Сеа ги читам неговите постови неможам да се соберам, вака ми го расположи денот. Легенда е чоекот.:pos2::pos2::pos2:

ова беше закана или предупредување? да се криеме со време?!
Ха.......ха, колку си вицкаста.
Ако не сфати зборот ми беше да кажам дека Милан4Евр не ми беше нешто посебно интересен и дека дечкото има да се среќава со многу полегендарни типови од горенаведениот.

Гавол Рулз, ај молам ти се најди го цитатот од Милан4евер овој што беше напишан дека нешто се тепале со полицијата и овој го изврештил, овој коментар беше најлегендарниот досега што сум го прочитал, ти го имаше во потпис али го тргна.

Најди го ако можеш, и кажи ми во која тема е и на која страна.
Еве го:

Напишано од MILAN4EVER
a dzera e tacka uste kaa mu zagazi na 10 dzandari da gi tepa i 2 kaa izvresti ama pa drugite go poseria
:pos:

Не сум јас од таа генерација на Кајгана, ама некогаш кога чепкам по стари теми, Ники и Натуш ме запрепастуваат и ја имаат мојата поддршка за избор на форумска легенда.
Фроси, морам јас да се запознаам со тебе лично. Делиме вкусови :)

Ники и Натуш се банирани на целиот македонски сајбер простор, поѕверови од нив, здравје :pos:
Не знам каква би била твојата реакција ако ти кажам дека 70% од постовите им се избришани :nesvest:

п.с. Натуш последен пат на месинџер ми кажа дека пакува куферите. :je: :je: :je: :je: :je: :je:
:manjak::tits:

Ники и Натуш се банирани на целиот македонски сајбер простор, поѕверови од нив, здравје :pos:
Не знам каква би била твојата реакција ако ти кажам дека 70% од постовите им се избришани :nesvest:

п.с. Натуш последен пат на месинџер ми кажа дека пакува куферите. :je: :je: :je: :je: :je: :je:

Ники и Натуш.Далечните љубови на секој оној кој влегол на ирц и имал акцес или канал.
Ники и Натуш оние кои го задоволуваа сајберсветот односно сајбер момците секое лето.Преку зимо седеа на својот компјутер и ги крадеа дечковците на другите од сајбер светот.( како незнам )
Ники,Натуш, муфи ми лав. Ден денес ставаат слики од себе на виртуал мацедониа. Легенди се дефинитивно.И мислам дека имаат мноогу повеќе искуство во сајбер секс него ли познатата сајберка.
Инаку Тончи за кај ги пакува куферите? ќе иде за Македонија?

Ne znam dali ova treba da se najde tuka ali, ima nekoj novak na forum pa eve pogreshil adresa, mi iskucal PP.

Zdr...
Ejj,Picasso, Izvini bez navreda,no me interesira edna rabota.

Cisto Informativno me interesira,Dali si Homoseksualec?

Poz...

Nickname, BURE...

Напишано од MILAN4EVER
jas kako kulerator ve zamoluvam da ne mu pisete na fan klub strumica da nema pak karanje za deza vu
admini moderatori da ne me svatete pogresno toa kulerator e covek sto kulira
:vozbud:

:pos: Абе остај тоа, во постовите секој втор збор мора да им е или Гижо или Долфин или Мистичен. А често сретнував постови со овие тројцава наеднаш вметнати и (повеќепати)дуплирани.

Задоволство ми е што прв ќе ви ја претставам новата голема форумска легенда што влегува во ВЕЛИКАНИТЕ !!!!

ДИЈАМАНТЕ

Или познатата Лалола ! :pos2::pos2:

Дијаманте ди ултимејт леџенд!Легенда како никој друг, вакво чедо не се регистрира уште еднаш на форумов:vozbud:

Дијаманте ди ултимејт леџенд!Легенда како никој друг, вакво чедо не се регистрира уште еднаш на форумов:vozbud:
Се регистрира пак поради фрустрацијата од дадениот бан:pos:.

Незнам за вас, ама мора и sonne да влезе во легендите..

Ако сте приметиле во секој пост има пишано pozZ, кое многу иритира.. Ако не престане да "поздравува" секаде, ќе го поплавам со приватни пораки, додека не му дојде паметот.

pozZ :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom