Фрчко Тајсон

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
не можев да поверувам дека СДс го кандидираат Фрчко бе ејјјјјјјјј!!! ц ц ц ц
курви политички кандидираат политичка ороспија! некако иде у комбинација а?:toe:

тепа жени, ја утепа македонија... уште самоутепание да изврши и сите среќни да бидеме, ем весели!

Фрчко го има мојот глас затоа што застапува правилни вредности. Благодарам што ме потсетивте на овој негов чин од пред некој месец.

Поздрав до пио-пжс на умс на вмро на кур-се-тресе-у-ладна-вода роботчето партиско.

Od koga tepanjeto zeni se vrednuva pravilno? Dali treba da ja tepame sekoja zen asto ne poglednala na krivo? Epa braka sakavte demokratija pa eve vi ja,taka e i vo USA,se bara nesto od minatoto za da se ocrni kandidatot za pretsedatel,welcome to reality...

Не мењавај тема, апла се гледа дека намерно се вади темава од архива, за да провоцираат,ебате полтроните.
Барем Фрчко не поправал транзистори, ако идеме до таму, и не лежел у затвор заради измама, како некој што го преставил како бубалица додека бил во средно. Нејсе...

фрчко не поправал транзистори зашто не знаел, Иванов го поправил зашто знаел (знаењето е сила, знаењето е моќ), а фрчко со тоа што ја спомна случката со транзисторот само ни покажа дека Иванов се разбира и во други области

Od koga tepanjeto zeni se vrednuva pravilno? Dali treba da ja tepame sekoja zen asto ne poglednala na krivo? Epa braka sakavte demokratija pa eve vi ja,taka e i vo USA,se bara nesto od minatoto za da se ocrni kandidatot za pretsedatel,welcome to reality...

Ваљда мислел на патријахалните правила

фрчко не поправал транзистори зашто не знаел, Иванов го поправил зашто знаел (знаењето е сила, знаењето е моќ), а фрчко со тоа што ја спомна случката со транзисторот само ни покажа дека Иванов се разбира и во други области

со тоа покажува дека омаловажување му е најјака особина. Со тоа покажува невидена интелигенција на маалска алапача, што од немајкаде, е спремна да сере за се и сешто, само да го згази тој до него, затоа што понаку не може да се покаже.

а за тоа кој и што поправал, можам само да кажам: ебати мажите што не знаат сијалица да си сменат!

Фрчко го има мојот глас затоа што застапува правилни вредности. Благодарам што ме потсетивте на овој негов чин од пред некој месец.

Поздрав до пио-пжс на умс на вмро на кур-се-тресе-у-ладна-вода роботчето партиско.
Правилни вредности кај ти текна бе роб? Да гласаш за човек кој е против Македонија кој јавно кажува дека треба да се смени името треба да си луд:toe:
и фала за поздравите ќе те поздравам ја на 22ри ако бидеш укл на форум а можеби и ќе се криеш како што се криеа месиа,зевзус....на предвремените:back:

Правилни вредности кај ти текна бе роб? Да гласаш за човек кој е против Македонија кој јавно кажува дека треба да се смени името треба да си луд:toe:
и фала за поздравите ќе те поздравам ја на 22ри ако бидеш укл на форум а можеби и ќе се криеш како што се криеа месиа,зевзус....на предвремените:back:

Ајде, испиј го млекото и легнувај, прва смена си утре нашколо.

Самото тоа шо си на училиште уште, треба да ти каже колкава треба да е твојата вмешаност во политика... Или вие од пжс умс пмс лол рофл клановите сте понапредни? :tv:

Гарант од дома од 5 години те терале да одиш плакати да лепиш и флаери да даваш. :jaj:

У името на квалитетна дискусија, игнорирајте го постот на Bada Bing. Дечкото беше ироничен (као и обично).

Ипак, он е само форумџија...А шо праиме со кандидат за претседател кој не декларативно, него у пракса користи жени ко боксерски вреќи?

Ајде, испиј го млекото и легнувај, прва смена си утре нашколо.

Самото тоа шо си на училиште уште, треба да ти каже колкава треба да е твојата вмешаност во политика... Или вие од пжс умс пмс лол рофл клановите сте понапредни? :tv:

Гарант од дома од 5 години те терале да одиш плакати да лепиш и флаери да даваш. :jaj:
Поминаа времињата кога пиев млеко фантоме:smir:и утре треба да станам во 10 првите 2-3 часа не идам УМС оправдува:pipi:
ПЖС не е клан :nenene: населбата така се вика кај шо живеам и да понапредни сме со политикава:helou:не чекаме да наполниме 18 за да почнеме со плакатирање и од дома не ни ме терале а не ме ни тераат да одам да плакатирам сам си го одлучувам тоа :wink:

Поминаа времињата кога пиев млеко фантоме:smir:и утре треба да станам во 10 првите 2-3 часа не идам УМС оправдува:pipi:
ПЖС не е клан :nenene: населбата така се вика кај шо живеам и да понапредни сме со политикава:helou:не чекаме да наполниме 18 за да почнеме со плакатирање и од дома не ни ме терале а не ме ни тераат да одам да плакатирам сам си го одлучувам тоа :wink:
Pod itno da se samointerniras od planetava.

Ти, младо момче, си класичен пример за збунка. Со самото тоа што си поддржувач (така да те наречам) на ВМРО-ДПМНЕ-АБВГД или како и да милуваш да ги викаш, логично е да ги одобруваш нивната идеологија и најстрого да се придржуваш и да се согласуваш со пропишаните закони и прописи (за да не бидеш прогласен за државен непријател).

Значи „Знаењето е сила, знаењето е моќ“, а УМС-то ви оправдува часови кои ќе ги поминеш во квалитетно спиење? Да те види од некоја страна Грујо твој, да те потапша по рамо разочарувачки, па ќе западнеш во тешки депреси и со терапија да треба да се враќаш во нормала...

Второ, за плакатирањето, недај Боже да те видат цајканите, кои ако не ти најдат замерка што прегласно си дишел или косата не ти била средена, сигурно ќе ти опнат една казна за плакатирање на места кај што не е дозволено тоа (имам многу јак осеќај дека го правиш тоа). Нема да те казнат единствено ако ја прошараш членската книшка пред очи, а пошо не мојш да ја имаш со твоите 16 години, казната е неминовна.

Лека ноќ мило. :back:

Господинот Фрчко за боксер се спрема,
си боксува жени, без да има трема.
Еднаш една тој на паркингот сретна,
за косата ја фати и под пазуви ја вметна.
Правник силен тој е и правдина дели
внимателно одбира, само женски цели.
Срам од ништо нема, за претседател се спрема,
и на сите јасно сака да им каже
паштета ќе ги прави и на лепче ќе ги маже.
И затоа сега жени пазете се, не лаже,
тоа наше силно маже сите ќе ве смаже.

Абе нормално е ова што го направил Фрчко, човеков се спремал на мегдан со Груевски да излези, па морал бокс да научи.

Сега дури и појак е, street fighter е... т.е. parking fighter, се навежбал и ќе му ја скрши кичмата. :angry3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom