Охридската стратегија за туризам?

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Ајван плажа никад нема да заживее. Сеа сум уше посигурен.

Фала богу дека немаш појма од проценки :)

Најпосетуваната плажа до денес е токму Ајван плажа / Бафало Бич / Куба ЛИбре.

Оваа сезона? Треба чудо да направиле за да ме привлечат мене тамо.

Оваа сезона? Треба чудо да направиле за да ме привлечат мене тамо.

Не забележав на која тема пишувам... мислев дека е друга, бидејќи од оваа ветив дека ќе паузирам.

Диме, оди, види па зборувај.

Eпа ај ондак оти сме ние Скопјани, плоштадот Македонија ќе го преименуваме во Пјаца Санто Доминго де ла Луна Маравиљоза. Бива?:jaj:

Не, ама зато имате клубој како Кастро наместо Мајка Тереза, и Колосеум наместо Амфи-театар.

Или грешам?

напротив...нај шема е таму летово... барем засега
прашај го детево долу шо го цитирам

Не, ама зато имате клубој како Кастро наместо Мајка Тереза, и Колосеум наместо Амфи-театар.

Или грешам?
грешиш...:pipi:

Што толку имаат направено? Едино што се најблиску до градот, ама до сега не било тоа никаков проблем.

Си ја сакам Македонија,патриот сум,ама стварно ова со национализмов кај нас зазема загрижувачки размери.

:nesvest:

Остај...расизмус...:tapp:

Станува збор за Култура Солид...за Култура а не за национализам...фак еј...

Плажа Базилика?

Реков плажа/кафуле/ноќен клуб...разликуваш?

Значи луѓе...во охрид владее тотално безредие! за таков град,кој во летниот период го посетуваат по 15 000 туристи, праилата се неминовни! само правила! буквално за секој дел што е на било какво начин поврзн со туризмот треба да се избработи правилник! на охрид му треба искусен градоначалник и силна и организирана локална самоуправа! некој треба да покрене иницијатива!

После мостот Билјанини Извори. Стара Ајван плажа, нова Бафало бич, најнова Куба Либре.
мала дигресија:
на оваа плажа од 17ти до 27ми јули ќе има турнир во одбојка на плажа.

Реков плажа/кафуле/ноќен клуб...разликуваш?

Разликувам

Плажа Базилика
Кафе бар Базилика
Најт клаб Базилика

Ниедно не звучи привлечно за гости.

Во право си... и така никој не ја сака Каролина Гочева. Јас седев маса до неа, се криев да не ме види некој случајно од срам. :wink:

Уствари најубавиот дел е шо од лежалка не морав да станам за да влезам во вода. Само се превртев и директно во вода. Фантом ни обезбеди лежалка на крајот на платформата... се осеќав ко у Монте Карло... :je:

Да се надоврзам на познатите личности кои досега дојдоа во Куба Либре. Уствари, познатост е релативна работа, ама ако.

Каролина Гочева, Елвир Мекиќ, Јован Јованов, Жаре од ексклузив (:)), Мартин Вучиќ, Ѓоко Танески и шампионот на куглање во МК. Кој го знае, арно, кој не, пак арно.

Да се надоврзам на познатите личности кои досега дојдоа во Куба Либре. Уствари, познатост е релативна работа, ама ако.

Каролина Гочева, Елвир Мекиќ, Јован Јованов, Жаре од ексклузив (:)), Мартин Вучиќ, Ѓоко Танески и шампионот на куглање во МК. Кој го знае, арно, кој не, пак арно.
еленка ристеска ви била бе...:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom