Јас не би се согласил со повеќе од напишаното.Еве од мене мислење.Имаш некоку добри и неколку според мене лоши. Ќе ги искоментирам само полошите.
Второто е добро само имам видено негде слично.
Вториот мелон ми е скрос промашено со прачето лубеница, прави дефокусација на целиот објект и не е во добар однос со текстот.
Kај еко клинер листот т.е. таков објект обично се вклопува како замена на пример на точката на i.
А според мене најлошо ти е 9i.com каде кружниот објект тотално смета на текстот и незнам тоа со 9та како се оделува дали ти е грешка или така си сакал.
Ајде да пробаме.ЛОГО КОНКУРС!
Повеќе на: http://www.dreamacademia.at/en/logo_contest.html
Кликнете на DOWNLOAD и спуштете го PDF фајлот, прочитајте се за академијата, и ајде да пробаме да направиме нешто.
Не пишува и сега пратив mail да ги прашам.А јас не прочитав добро или не пишува со колку логоа можеме да настапиме?
Многу брзо бе. Не правиш скици?Направив едно и пратив. Па ќе чекаме одговор до 4ти Фебруари
Све си напраив, донт бери гајле :wink:Многу брзо бе. Не правиш скици?
Не прашав, пуштив едно за атер само, нешто минимал со едноставна типографија го направив па ќе видиме.Точкест, зенг, да не прашавте колку логоа смее да се пуштаат?
Јас привршувам вечерва со логото.