Мак баскет плеј оф

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Педерска ке беше ако победевте вие.судиите ни одзедоа 3 напада т.е не свираа фаули и 3 по ред фени погоди.судеа непостоечки фаули,аути и шо не друго ама ДА СЕ ЗНАЕ КОЈ Е КОЈ!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Кој се курчи бе ? па вашиот браун зошто провоцира? ама ОВА Е СТРУМИЦА ... НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО ПОБЕДАТА МОМЦИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
:cug:Честитки и од мене ееееј :cug:

:vozbud: Тоа е Струмица еееј нема шала ... :vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Saa KOL NEKA MI GO JADE....TASOVSKI ebati banaata ebati,Nigerot skoka majmunski saka da zakuci i Dime banana breee....
P.S Dosta placete i se zakanuvate ko toa sto se desi denes vo Strumica,nikogas nema da se sluci vo Kavadarci...Brown,Brown imas sreka sto pobedivte ziv nemase da si odis.:nenene:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Saa KOL NEKA MI GO JADE....TASOVSKI ebati banaata ebati,Nigerot skoka majmunski saka da zakuci i Dime banana breee....
P.S Dosta placete i se zakanuvate ko toa sto se desi denes vo Strumica,nikogas nema da se sluci vo Kavadarci...Brown,Brown imas sreka sto pobedivte ziv nemase da si odis.:nenene:
kol nemoze da ti go jade mnogu ti e mal
a ti na kol treba da mu go jades edna nedela oti ima edna rabota sto kol ja napravi vo kav na edna zenska poradi toa sto mu e mnogu golem
jas se nadevam deka nema da se sluci bidejki toa ke pokaze deka sme seljaci kako nekoi sto mavaat kako nenormalni
bas sakav da pobedevme pa da vidam sto ke mu se slucese na braun
nego vie strumicani ste mnogu zaebani na usta nema sto

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
kol nemoze da ti go jade mnogu ti e mal
a ti na kol treba da mu go jades edna nedela oti ima edna rabota sto kol ja napravi vo kav na edna zenska poradi toa sto mu e mnogu golem
jas se nadevam deka nema da se sluci bidejki toa ke pokaze deka sme seljaci kako nekoi sto mavaat kako nenormalni
bas sakav da pobedevme pa da vidam sto ke mu se slucese na braun
nego vie strumicani ste mnogu zaebani na usta nema sto
Denes se dokaza dali sme na usta,a se znae koj se na usta...

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Denes se dokaza dali sme na usta,a se znae koj se na usta...
c c c c c
a sto sakas da kazes deka se zakanuvavte za frlanje so sisinja i dr sranja?
znam deka si mal ne deka sum mnogu golem ali i mene mi bese interesno na tvoi godini(mislam deka imas okolu 13) da mavam so gluposti ali sega svativ kolku mu stete toa na klubot
i vikas se gordees so toa sto si maval
sakas li da mu dadam na mali deca po 50 denari pa da izmavaat na utakmica se od doma pa da se kurcam togas
nego i ajduci vikaa ke ne tepaat ali koga zavrsi utakmicata u sredata skoro site lozari otidia da go tepaat vreskata a nie ostanavme edno 6-7 dusi i ajduci bea tolku pominaa od kaj nas i nisto ne ni napravija a ako tolku bea zapaleni za cotek ke ni se pustea 7 na 7 a ako se tolku mnogu zapaleni da ne tepaat ke ni se pustat i 7 na 77 ali oni nisto:toe:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
c c c c c
a sto sakas da kazes deka se zakanuvavte za frlanje so sisinja i dr sranja?
znam deka si mal ne deka sum mnogu golem ali i mene mi bese interesno na tvoi godini(mislam deka imas okolu 13) da mavam so gluposti ali sega svativ kolku mu stete toa na klubot
i vikas se gordees so toa sto si maval
sakas li da mu dadam na mali deca po 50 denari pa da izmavaat na utakmica se od doma pa da se kurcam togas
nego i ajduci vikaa ke ne tepaat ali koga zavrsi utakmicata u sredata skoro site lozari otidia da go tepaat vreskata a nie ostanavme edno 6-7 dusi i ajduci bea tolku pominaa od kaj nas i nisto ne ni napravija a ako tolku bea zapaleni za cotek ke ni se pustea 7 na 7 a ako se tolku mnogu zapaleni da ne tepaat ke ni se pustat i 7 na 77 ali oni nisto:toe:
momce slusaj
nie vi doagame doma kaj vas so ajduci majca,mineme niz vas,vie ne bevte 7 dusi bevte desetina i poveke,nie bevme 5 dusi,sakas da kazes deka nie trebase da se frlime prvi.....a vi doagame doma??...i posle ke kazas ne si bil internet huligan:pos2:,ne ne smej molim te....

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
momce slusaj
nie vi doagame doma kaj vas so ajduci majca,mineme niz vas,vie ne bevte 7 dusi bevte desetina i poveke,nie bevme 5 dusi,sakas da kazes deka nie trebase da se frlime prvi.....a vi doagame doma??...i posle ke kazas ne si bil internet huligan:pos2:,ne ne smej molim te....
10 dusi od koi 3-4 bea pomali deca sto se motaa tamu ali aj nema veze
i da ti kazam oti jas ne sum nikakov huligan ni planiram da bidam a mislam deka i vie ne ste moze sakate da bidete ama ne ste:toe:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Струмица се шампиони бе немајте гајле!! СТРУМИЦА ШАМПИОНИ

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.086
Кога се игра следниот натпревар?!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
aj ako moze da kazete za tie sto ne ja gledaa utakmicata, me interesira sto tolku provociral Brown? P.S. poso sea gi citav postovite kako od siguren sampion, uspea Feni da izgubi 1 razlika?????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom