Мак баскет плеј оф

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Крстевски повреден :( вхат да фак.. и сега кој ке ни е замена: заев,цветков и караманолев

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
on ne e od lozarite:tapp: :tapp: :tapp:
добро де незнаев еее, аман :tapp: па добро ај нека е најискрен од сипматизерите на фени. искрени ѓи кажува работите, не е како некој шо до вчера незнаеше кој клуб е од неговиот град, сега ќе ми се прави јеее најјаки сме. а до пред 2-3 години у трета лига беете. :baeh:

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
добро де незнаев еее, аман :tapp: па добро ај нека е најискрен од сипматизерите на фени. искрени ѓи кажува работите, не е како некој шо до вчера незнаеше кој клуб е од неговиот град, сега ќе ми се прави јеее најјаки сме. а до пред 2-3 години у трета лига беете. :baeh:
Хаха сега ме насмеа. Ви наа година кај бете??? 20 души собрани на утакмица и ќе навиваме. И ви сите сте опнати,само дарк вокер го признавам како најискрен

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Хаха сега ме насмеа. Ви наа година кај бете??? 20 души собрани на утакмица и ќе навиваме. И ви сите сте опнати,само дарк вокер го признавам како најискрен
И наа година, а и ногу пред неа...кај беме? Ај сети се де?
Немаше Ајдуци, само ни беме...семкојадите :)

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
ИИИИ Струмикс признава шо е така така е

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
ИИИИ Струмикс признава шо е така така е
Ехееј!!! Кочи малце!
Струмица како клуб во последните неколку години игра во најквалитетната лига.
Пред неколку сезони играше во финале против Работнички и изгуби.
Јас не сум од Ајдуците, туку обичен гледач кој виси во салата секогаш кога може, и не само на кошарка, туку и на одбојка, ракомет а и на стадион.
Некои работи кои се така како што се кажани, секогаш сум ги признавал отворено и сум критикувал таму кајшто треба.
Ајдуците активно навиваат за Струмица ако не се лажам трета сезона. Повторувам: Активно.
А вие...игравте во втора лига до пред три сезони, нели? И во златна Јасмин публика имаше колку полицајци што имаше, нели?

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Струмикс еве јас имам отидено на утакмица во Кавадарци и тоа онаа решавачката за тоа дали ќе влезе во прва лига и салата беше полна

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Струмикс еве јас имам отидено на утакмица во Кавадарци и тоа онаа решавачката за тоа дали ќе влезе во прва лига и салата беше полна
Земав цела сезона, не само еден натпревар, за кој нормално е дека ќе е полна сала, нели?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Јас лично отсекогаш сум одел на кошарка у Јасмин, сигурно не толку редовно како сега ама пак ме интересираше, пред се оти пола од тогашната екипа ми беа братучеди и ми беше интересно да си ги гледам.

Ама од кога влези Фени како спонзор му текна на Кавадарчани дека треба кошарка да се гледа па сеа редовно е дупка салата, а дека никој не одел и порано не е точно, бевме едно 100 души редовни. :), мала е борјката али јбг важно некој имаше.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Верувале или не немам испуштено натпревар на беласица... за кошарката можам да кажам само 5-6 бидејки сум бил и јас на утакмица..инаку во петок ке биде пекол во сала верувајте... ке гориии

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Јас ги гледав уште кога беа Орка,кога Димитриевиќ не уништи. Радикал не верува ама...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
on ne e od lozarite:tapp: :tapp: :tapp:
dobro be brat me otepaa daa.Cetvrti vakov post odtebe.Eve ne sum od lozari
ali ti ako si utre na utakmicata vo lozari vidi na sprotivnata tribina koj e najludiot navivac.Toa sum jas i molimte ne me prasuvaj zos ne sum so lozari oti nema da znam so da ti odgovoram:smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Јас ги гледав уште кога беа Орка,кога Димитриевиќ не уништи. Радикал не верува ама...
Orka igrase finale 1997 sto znaci togas jas sum imal osum a ti cetiri godini.Se sekavam deka bese nedela ja be vtoro odd i ne napisa domasna i tato neme zema na utakmica.Se skinav placejci pred TV.Izvinite za offtopikot ali celta mi bese kako mozese da se setis na tie vreminja koga si bil 4.A inace mi tekna deka Davitkov ni maana dve i Knjazev edna trojka i napravia presvrt Rabotnicki:uvo:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
другар има матурски утре еб... имам договорено превоз за Кавадарци, ама тешко. ако не утре најверојатно другиот вторник. баш би сакал да те запознаам, бидејќи најискрен си од лозарите.
инаку шо се однесува до тоа шо коментиравме, велиш судиска грешка на натпреварот во Струмица. да можеби во таа ситуација (лична во напада на Кол) погрешија, ама имаше и грешки кон Струмица. незнам што ќе се случеше ако втор пат изгубевме во Струмица од Фени. е тогаш Амир сигурно ќе го бесеше некој хехехе, ај шала на страна :smir:
Stvarno napravija vistinska glupost sto ne dozvoluvaat gostinski navivaci.Ali ako mozite da se snajdite nekako privatno so se vika pa dojdete...Ako ne televizorot ne bega:tv::smir:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ајде една интересна вест..поточно две...Во 14:00 часот започна состанокот на кој ќе се расправа дали ќе му се дозволи на Грне да настапува вечер...има големи шанси да се оствари тоа..
Втората вест..Струмица пријави учество во балканската лига...сега се чека на КФЕ да каже може-неможе..иако според последиве две сезони непостои друг тим кој би требало да не претставува во оваа лига..Нормално ..одат две екипи..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom