добро де незнаев еее, аманon ne e od lozarite![]()
![]()
![]()
Хаха сега ме насмеа. Ви наа година кај бете??? 20 души собрани на утакмица и ќе навиваме. И ви сите сте опнати,само дарк вокер го признавам како најискрендобро де незнаев еее, аманпа добро ај нека е најискрен од сипматизерите на фени. искрени ѓи кажува работите, не е како некој шо до вчера незнаеше кој клуб е од неговиот град, сега ќе ми се прави јеее најјаки сме. а до пред 2-3 години у трета лига беете. :baeh:
И наа година, а и ногу пред неа...кај беме? Ај сети се де?Хаха сега ме насмеа. Ви наа година кај бете??? 20 души собрани на утакмица и ќе навиваме. И ви сите сте опнати,само дарк вокер го признавам како најискрен
Ехееј!!! Кочи малце!ИИИИ Струмикс признава шо е така така е
Земав цела сезона, не само еден натпревар, за кој нормално е дека ќе е полна сала, нели?Струмикс еве јас имам отидено на утакмица во Кавадарци и тоа онаа решавачката за тоа дали ќе влезе во прва лига и салата беше полна
dobro be brat me otepaa daa.Cetvrti vakov post odtebe.Eve ne sum od lozarion ne e od lozarite![]()
![]()
![]()
Orka igrase finale 1997 sto znaci togas jas sum imal osum a ti cetiri godini.Se sekavam deka bese nedela ja be vtoro odd i ne napisa domasna i tato neme zema na utakmica.Se skinav placejci pred TV.Izvinite za offtopikot ali celta mi bese kako mozese da se setis na tie vreminja koga si bil 4.A inace mi tekna deka Davitkov ni maana dve i Knjazev edna trojka i napravia presvrt Rabotnicki:uvo:Јас ги гледав уште кога беа Орка,кога Димитриевиќ не уништи. Радикал не верува ама...
Stvarno napravija vistinska glupost sto ne dozvoluvaat gostinski navivaci.Ali ako mozite da se snajdite nekako privatno so se vika pa dojdete...Ako ne televizorot ne bega:tv::smir:другар има матурски утре еб... имам договорено превоз за Кавадарци, ама тешко. ако не утре најверојатно другиот вторник. баш би сакал да те запознаам, бидејќи најискрен си од лозарите.
инаку шо се однесува до тоа шо коментиравме, велиш судиска грешка на натпреварот во Струмица. да можеби во таа ситуација (лична во напада на Кол) погрешија, ама имаше и грешки кон Струмица. незнам што ќе се случеше ако втор пат изгубевме во Струмица од Фени. е тогаш Амир сигурно ќе го бесеше некој хехехе, ај шала на страна :smir: