- Член од
- 28 март 2008
- Мислења
- 210
- Поени од реакции
- 0
sega od koga pobedivme se nadevam vo finale so mzt
Нив повеќе му оде без публика имат скор од 4/4 заебани играчи се џабе ги потценувате само а дечките можно е да играат и финале.:salut:Незнам што како се одвивала играта на двата тима во салата, пошто не ја гледав утакмицата(заборавив да му еам). Но, како што чув од некои Јане играл многу добро, имал многу асистенции. Мујо погодил неколку тројќи, а Струмица многу промашувале поготово на крајот од првото полувреме. Што е тука, тука е... Се гледаме во Струмица, се надевам дека ќе видеме добар натпревар...
И следната утакмица да играте без публика у скопје ќе ја тепате :Р
Ако не се лажам јас, без публика имат скор 6/6 ? два пати беа казнети по 3 натпревари и сите ги победија.Нив повеќе му оде без публика имат скор од 4/4 заебани играчи се џабе ги потценувате само а дечките можно е да играат и финале.:salut:
абе имаат добра клупа али на тие играчи што ке играат на местото на овие двајцата ке немаат добра заменаЌе и биде тешко на Струмица сеа, ќе мора да победат у Струмица а ќе играат под голем притисок и без двајца стандардни играчи
Добро де,кај беше ти кога МЗТ изгуби 50 разлика? Ај шетај не тепавте една и летнавте во облаци ќе видиме во Струмица дали ќе тепате!:salut:i toa imame mnogu porealni sansi za da pobedime...........
kade e viktorianius ne znam samo???????????????
ne znae ni on za sto poprvo da taguva,za strumica ili za barca............
Aha i jas toa ne go znaev:cug: ,pregi go procitav vo sport deka bez vas Mzt ima 6 od 6 ...SRCEVO MI CUKA CEL ZIVOT SUM TUKA PLAVO BELA BOJA E I KRVTA MOJA...NANANANANANANA...Inace bez nas MZT ima 6-6 pobedi