MILAN4EVER
MIL@NIST
- Член од
- 27 април 2008
- Мислења
- 969
- Поени од реакции
- 3
abe onaka od zebancija go tresnavБрат, дефинитивно ти треба помош на тебе. Што кој кур има врска Абрамович со Фени. цц.
ali ne treba da se mesaat babi i zabi
abe onaka od zebancija go tresnavБрат, дефинитивно ти треба помош на тебе. Што кој кур има врска Абрамович со Фени. цц.
Ајде...мир и на темата!
Секој си има право на мислење, на обработка на теории, па какви и да биле.
Ако се согласувате со тие теории, ОК, ако не, ОК, и сето тоа изразено културно, и во рамките на темата.
Лоол зш бе таа казна од 5.000 евра шо направииме чера цццKFM preteruva,5.000 iladi evra kazna za Strumica e so magaarto da ne gi sere tii pari?c.c.c.c Ah,momickata Jane go udrija auuu....Taci pederceto se luti za Albanec,epa Albanec si e .
pa neznam izgleda bez veza ve kaznia vie nisto ne napraivte jane si ja lupna glavata vo zid..nikoj ne go udri nego alooooooooooooo svestete se sto zborite ne ja upropastuvajte temata za dzabe....Лоол зш бе таа казна од 5.000 евра шо направииме чера ццц
Лоооол! Дечко ја гледаше ли ти утакмицата или така на празно зборуваш???ke vidime....vidovte deka vi se priblizivme na poluvreme i grne polude so jane nemozese da go najde kaj se dvizi pa resi da go sopre na poinakov nacin
Ма дај не зезај Јане не е толку јак Тачи (шиптарот) е појак од него, а камоли да го споредуваме Јане со било кој играч од Струмица2005.ABE JAS PRIZNAVAM DEKA E POJAKA TOA NE GO OSPORUVAM AMA NEMOJ DA MI PRAIS FILMOVI DEKA JANE JADEL BANANI MISLAM SAMO EDNA IZEDE AMA GRNE NEMOZESE DA GO VIDI JANE KAJ SE DVIZESE