V
Viktoranius
Гостин
Утре ли ќе се играт вторите средби од полуфиналето ? И некој ако знае да каже која ќе ја дават пренос.
во сабота се играУтре ли ќе се играт вторите средби од полуфиналето ? И некој ако знае да каже која ќе ја дават пренос.
Е од таков Античко Македонски речник најмногу се нервирам до вчера беше идол на Аеродром сега е селјак бугарски.Браво за кажаното,се гледа оти грам мозок немаш.А за Латович од кај го извади усташ не знам тој е Србин.abe momci kako ne vi e sram da lazete deka ne go udrile pa zosto ne go udrija miki nego jane vidovte deka vi vlegovme vo igra i nemozevte da napraite nisto pa moravte jane da go povredite deka znaete bez nego ke ja izgubime utakmicata...toa im bese strasen pederski poteg na ustasot i na seljakot bugarski
Е вака сеа ја да ти кажам на тебе главната причина поради која Грне е во Струмица се неговите корени кои се од таму. Сум разговарал со него и затоа знам, пред да игра во вардар ај нека ви текне кај играше и токму од истите причини(неметали огражден - за тие што покасно почнале да следат кошарка) па после зборете дека бил идол кај нас кога само 2 сезони беше во мзт.Е од таков Античко Македонски речник најмногу се нервирам до вчера беше идол на Аеродром сега е селјак бугарски.Браво за кажаното,се гледа оти грам мозок немаш.А за Латович од кај го извади усташ не знам тој е Србин.
Пази на речникот.
e se gleda kolku znaes deka e srbin...procitaj malku i togas pisiЕ од таков Античко Македонски речник најмногу се нервирам до вчера беше идол на Аеродром сега е селјак бугарски.Браво за кажаното,се гледа оти грам мозок немаш.А за Латович од кај го извади усташ не знам тој е Србин.
Пази на речникот.
А ти малку да прочиташe se gleda kolku znaes deka e srbin...procitaj malku i togas pisi
LatovicA DA NE E TOA ZA PUPOVIC
Ne samo zatebe i za mnogu aerodromci sto se falite deka ste razgovarale so Grncarov.De svesti se...Pa sto mislite deka covekot ke ve vidi na ulica prv pat vo zivot i ke si gi kaze site svoi iskreni custva.Mislis te videl prv pat vo zivotot i ti se doveruva ko da te znae cel zivot.Aj molimte...Ako tolku go saka MZT zos ne dojde zavas da igra???Е вака сеа ја да ти кажам на тебе главната причина поради која Грне е во Струмица се неговите корени кои се од таму. Сум разговарал со него и затоа знам, пред да игра во вардар ај нека ви текне кај играше и токму од истите причини(неметали огражден - за тие што покасно почнале да следат кошарка) па после зборете дека бил идол кај нас кога само 2 сезони беше во мзт.
Дај не навредувај на такво ниво(без бугари)..Јане никој не го удри во соблекувалната..туку има добиено лакт во жарот на играта..Вакви работи не и требаат на македонската кошарка...исценирани ситуации и намерно дигање тензија..ако неможете да ја победите Струмица на терен..немојте да се натпреварувате....Мујо цело време провоцираше, и тој е најголемиот виновник за настанатата ситуација..а за тоа колку ќе победевте со Јане во игра..можеш да им правиш приказни на децата на форумот..тој што се разбира во кошарка му е јасно дека ова беше невозможна мисија за МЗТ.abe momci kako ne vi e sram da lazete deka ne go udrile pa zosto ne go udrija miki nego jane vidovte deka vi vlegovme vo igra i nemozevte da napraite nisto pa moravte jane da go povredite deka znaete bez nego ke ja izgubime utakmicata...toa im bese strasen pederski poteg na ustasot i na seljakot bugarski