V
Viktoranius
Гостин
Утре ли ќе се играт вторите средби од полуфиналето ? И некој ако знае да каже која ќе ја дават пренос.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во сабота се играУтре ли ќе се играт вторите средби од полуфиналето ? И некој ако знае да каже која ќе ја дават пренос.
Е од таков Античко Македонски речник најмногу се нервирам до вчера беше идол на Аеродром сега е селјак бугарски.Браво за кажаното,се гледа оти грам мозок немаш.А за Латович од кај го извади усташ не знам тој е Србин.abe momci kako ne vi e sram da lazete deka ne go udrile pa zosto ne go udrija miki nego jane vidovte deka vi vlegovme vo igra i nemozevte da napraite nisto pa moravte jane da go povredite deka znaete bez nego ke ja izgubime utakmicata...toa im bese strasen pederski poteg na ustasot i na seljakot bugarski
Е вака сеа ја да ти кажам на тебе главната причина поради која Грне е во Струмица се неговите корени кои се од таму. Сум разговарал со него и затоа знам, пред да игра во вардар ај нека ви текне кај играше и токму од истите причини(неметали огражден - за тие што покасно почнале да следат кошарка) па после зборете дека бил идол кај нас кога само 2 сезони беше во мзт.Е од таков Античко Македонски речник најмногу се нервирам до вчера беше идол на Аеродром сега е селјак бугарски.Браво за кажаното,се гледа оти грам мозок немаш.А за Латович од кај го извади усташ не знам тој е Србин.
Пази на речникот.
Е од таков Античко Македонски речник најмногу се нервирам до вчера беше идол на Аеродром сега е селјак бугарски.Браво за кажаното,се гледа оти грам мозок немаш.А за Латович од кај го извади усташ не знам тој е Србин.
Пази на речникот.
А ти малку да прочиташe se gleda kolku znaes deka e srbin...procitaj malku i togas pisi
A DA NE E TOA ZA PUPOVIC
Е вака сеа ја да ти кажам на тебе главната причина поради која Грне е во Струмица се неговите корени кои се од таму. Сум разговарал со него и затоа знам, пред да игра во вардар ај нека ви текне кај играше и токму од истите причини(неметали огражден - за тие што покасно почнале да следат кошарка) па после зборете дека бил идол кај нас кога само 2 сезони беше во мзт.
Дај не навредувај на такво ниво(без бугари)..Јане никој не го удри во соблекувалната..туку има добиено лакт во жарот на играта..Вакви работи не и требаат на македонската кошарка...исценирани ситуации и намерно дигање тензија..ако неможете да ја победите Струмица на терен..немојте да се натпреварувате....Мујо цело време провоцираше, и тој е најголемиот виновник за настанатата ситуација..а за тоа колку ќе победевте со Јане во игра..можеш да им правиш приказни на децата на форумот..тој што се разбира во кошарка му е јасно дека ова беше невозможна мисија за МЗТ.abe momci kako ne vi e sram da lazete deka ne go udrile pa zosto ne go udrija miki nego jane vidovte deka vi vlegovme vo igra i nemozevte da napraite nisto pa moravte jane da go povredite deka znaete bez nego ke ja izgubime utakmicata...toa im bese strasen pederski poteg na ustasot i na seljakot bugarski