Mgame - Македонски Ogame!

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.F
  • Време на започнување Време на започнување
оу јеа конечно нанит лвл1 направив

иначе се зезав за ова, видов дека веќе има КГН алијанса и аплицирав јас сум marko666

Кајгана шел рул д јуниврз...абе зошо не можам да листам членови во алијансата?

Марко добредојде во сојузот.
Инаку прашалници видоф во твојата апликација :) Немаат средено енкодинг.

Марко добредојде во сојузот.
Инаку прашалници видоф во твојата апликација :) Немаат средено енкодинг.
пишував на кирилица на апликацијата, изглеа исто како и кај потписите на кајгана е нешто

Кој сака да биде главен на сојузот нека каже. Мене ме мрзе да го правам така да ќе ве ставам сите со најголем ранк и кој сака нека го превземе :)

јас сеа само што ставив homepage и слика на сојузот

ај јас малце искуство да споделам за некој ако не знае некои работи за играва кои можат да бидат многу корисни...

-слотовите 1, 2, 3 се најтопли планети, значи таму може да се градат повеќе соларни електрани или сателити дека си поблиску до сонце и повеќе енергија имаш

-слотовите 13, 14, 15 се најладни па најпогодно е таму да се билда повеќе рудникот за деутериум дека многу повеќе ќе произведува

-слотовите 4, 5, 6, 7 се најпогодни за колонизација дека таму обично се наоѓаат најголемите планети, ако сенајде планета помала од вашата главна препорачливо е да се напушти и да се бара нова

LELEEEE neda e kilava igrava cel saat ne moze presmeta kolku energija mim treba. inace dajte pomos kako da se priklucam na alijansata. planetate mi se vika KOCE METALEC

јас незнам да а играам инаку ке се регистрирам и ке ви се приклучам у сојузот

ni jas ne znam da igram pa se nadevam deka ke naucam

ni jas ne znam da igram pa se nadevam deka ke naucam
боки си регистриран, ако си тој те аднав во алијанса

абе ја и прашање имам како можам да најмам генерал или тоа геологист?

е да

и уште едно прашање ама повеќе како молба е :cheers::cheers::cheers:

боки си регистриран, ако си тој те аднав во алијанса

абе ја и прашање имам како можам да најмам генерал или тоа геологист?

е да

и уште едно прашање ама повеќе како молба е :cheers::cheers::cheers:

da da jas sum toj BOKI, i kako se polni toa Rudar iskustvo???

Рудар се полни што повеќе рудници градиш.Кога добиеш еден левел тогаш имаш 1 поен за офицер. Јас ги исполнив сите левели и сега за џабе ќе имам офицеркси поени.

aaaah... that does it!!!
Бришења, паѓања, УПМ споро... и сеа на крај... кај и да кликнам ми ја релоадува првата страница... fuckitall...i'm out...
Би го избришал мојот акаунт на играта, али не можам да стигнам до таму!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom