cokance
Затишје пред курац.
- Член од
- 11 август 2008
- Мислења
- 686
- Поени од реакции
- 145
Вистинската жена никогаш не удира маж.... Јако..... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ама признајте сите мужи дека до вас сакате цура појака од вас!!! :baeh:
Вистинската жена никогаш не удира маж.... Јако..... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ама признајте сите мужи дека до вас сакате цура појака од вас!!! :baeh:
zaso be brat zhena kao so znae da nervira ne znae ni crnio gjaol e sea zamisli ti ako ti doe preku kurac ili recimo ja gleas so noz trci prema tebe so ce praes se znae boxot u nos i patos nema da ostaes da te zakole beМажите што кренале рака на девојка се најголемите страшливци,или пак слабо образовани и без фонд на зборови. За мене тие се scum of the earth!
Зборам за оние мажи кои неможат да вратат со зборови,и бидејќи толку им фаќа црпката,се потпираат на својата сила.Е сега е различно ако сака да те коље некојаzaso be brat zhena kao so znae da nervira ne znae ni crnio gjaol e sea zamisli ti ako ti doe preku kurac ili recimo ja gleas so noz trci prema tebe so ce praes se znae boxot u nos i patos nema da ostaes da te zakole be
А тебе ако те изнервира дечко ти одма шамари редиш...цццSpored mene se si ima granica...dokolku decko mi ili bilo koj me udri mnogu ke zazali za toa..kolku i da iznerviram nekoj nema pravo raka da mi krene!Niedna devojka ne smee da dozvoluva nekoj da i krene raka...se se moze so muabet da se resi..vikanje urlanje..ama samari boksovi NE!
А тебе ако те изнервира дечко ти одма шамари редиш...ццц
Значи гејовите може да се тепаат со жени.ВИСТИНСКИОТ МАЖ НИКОГАШ НЕ УДИРА ЖЕНА !
па може ако видат некој згоден тип ќе се степаат со некоја девојка во близина што ќе праватЗначи гејовите може да се тепаат со жени.
Хм, интересно.