За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

St3

Член од
3 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
8
Имам плеснато повеќе жени (женски), но никогаш немам удрено никоја :smir:

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
во 7мо ама не се рачуна тоа...ама стварно претеруваше...и плус ко машко се понашаше и со кој ке стигнеше се тепаше...ама не ја удрив силно :P

Член од
22 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
26
Никад, па ни тогаш.
во 7мо ама не се рачуна тоа...ама стварно претеруваше...и плус ко машко се понашаше и со кој ке стигнеше се тепаше...ама не ја удрив силно :P
Чекајте рано е, допрва ве чекаат такви моменти, кога толку ќе ви се качи на глава девојката што нема да можете да најдете друго чаре освен да и ја ѕвизнете една :vozbud:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Чекајте рано е, допрва ве чекаат такви моменти, кога толку ќе ви се качи на глава девојката што нема да можете да најдете друго чаре освен да и ја ѕвизнете една :vozbud:
Незнам, не верувам. :D
Пре би ја погледнал и со поглед ќе ја утепам многу повеќе од било каков ќотек, отколку да ја тепам.

I

InF3cTeD

Гостин
во никој ама баш во никој случај не би удрил женско..попрво ќе ја удрам,срамнам со земјата со зборови ама сила да користам на женско нема теорија...се знае силата и маженственоста кај треба да се користи..а тоа сигурно не е женското

Член од
19 ноември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
сум чул дека на жена рака не се кревало, па ко ја подбрав со клоци..

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Вистинскиот маж никогаш не удира вистинска жена, курвите не се рачунаат.

Армин 2009
Вистинскиот маж никогаш не удира вистинска жена,курвите не се рачунаат,со нив спијат и ги тепаат само пички во душа.

Леандра 2009:wink:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
За секоја жена ќе се најде по еден вистински маж, или некој блиску до тоа, без разлика дали е "курва", или не е.

Комшијата 2009.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
По газе, со камшиче...садо мазоооооооооооооо:vozbud:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Кога се работи за вистинско удирање на девојка, не сум удрил, иако премногу заслужиле. Сум израснал со самохрана мајка и имам премногу почит спрема девојките. Без разлика што и да ми направиле, ќе се воздржам.

Kajgana Shop

На врв Bottom