За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

V

VeniVidiVici

Гостин
Сум против физичка пресметка со некој кој е значително физички послаб од тебе. Жена не сум удрил никогаш, но има други поефективни методи како да се покори жена и тоа на крај секогаш ми испаѓа на обострано задоволство.

Провокаторот

Провокатор до СМРТ !
Член од
6 декември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
3
Не да не сум плеснал сум расплеснал и плеснувам и додека не умра ќе плексам ДО СМРТ !!!! само плескање !! !! на прва рука јеее

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Не. и нема никогаш да го направам тоа. Никој не заслужува да биде удрен.

Кент

Професионалец
Член од
16 февруари 2010
Мислења
255
Поени од реакции
15
Не. Ниту пак девојка кренала рака на мене.
Човек не е со стил ако дозволи да биде удрен или удри. :wink:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ја никад не сум удрил женско, културата не ми дава да го правам тоа се дур една вечер една женска при интимен спој ми рече :„Удри ме, куби ме, гризни ме, шамарај ме...“ а нели вистински маж не удира жена и после ми вика не си ти муж, е па после насилство у семејството...

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
два пати до сега.. со сегашната што сум . дали згрешив ? .. не !сосема заслужено .. :coffee:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.603
Побрзо раката ќе си ја пресечам отколку да удрам женско, тоа само клошари во душата го прават, и никаква причина не може да го оправда тоа...освен ако женската не е мазохист па сака она брутал хардкор мадафака...:wink:

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Де ако не ти е тешко опиши како заслужи да јаде шамар девојка ти?
кога ке ја запознаеш тoгај прашувај :D шо маки имав до дека да и дојде паметот :tapp: .. ма да речеме дека беше мала сега е друго .. инаку не можам сега да објаснувам мн долго e :helou:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
кога ке ја запознаеш тoгај прашувај :D шо маки имав до дека да и дојде паметот :tapp: .. ма да речеме дека беше мала сега е друго .. инаку не можам сега да објаснувам мн долго e :helou:
Несакам да влегувам во интима,затоа без детали:)
Накратко:љубоморна беше,досадна,многу зборува,она ме удри мене,ми се развика пред другари,ми го скри даљинското,итн..
Доколку сакаш се разбира :почит:

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Несакам да влегувам во интима,затоа без детали:)
Накратко:љубоморна беше,досадна,многу зборува,она ме удри мене,ми се развика пред другари,ми го скри даљинското,итн..
Доколку сакаш се разбира :почит:
и ѕвони телефонот јас гледам кој е она исклучува и вика другарка ми беше... на што личев? на МАГАРЕ :)

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Сум удрил во 2ро одделение...
Не да беше Арогантна заводница:vozbud::vozbud:
Причина: Секој пат коа бевме во менза, кога давааа шпагети ми се тураше испред мене...А ја дежурен за дисциплина...Иииј нема скрупули...

Бај Д уеј...Не мавам шамари освен на брат ми...Ни на машко неможам да мавнам шамар.Едноставно премногу геј потег е...
Или ќе се пиете бокс од мене,ќе ве зграпчам за коса и мавнам од тврда површина, ќе ви одржам долго предавање, ќе ви ги кршам прстињата на рачињата...
Ама шамар...Не.:smir:

nameleess

N/a
Член од
9 јануари 2010
Мислења
299
Поени од реакции
25
досега неам, не ни планирам ама никогаш не се знае...

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Никогаш. Јас сум вистински џентлмен. Кога сум со девојка гледам да ја направам најсреќната жена на светот. Искрено, тепањето или удирањето на девојки не спаѓа во мојот личен опис и стварно ги презирам кутрите типци што го прават тоа. Вистинскиот маж никогаш не удира жена!

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Абе не си маж ако не ја акниш в ѕид со глата едно два три пати.

Kajgana Shop

На врв Bottom