За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Мене брат ми ме тепа, дај речете му да прекине. Пред едно месец/два не сум сигурна баш бев со модро око бе леее не можев да излезам од дома!
Ќе го пријавам за семејно насилство!:pipi:
Крв се праев со чупињата во основно,а со сестра ми ден денес убај ќотеци си маваме.
Алоооо, ова е тема за љубов и секс а не за братска или сестринска љубов, да не се плескавте* вие со вашите браќа и сестри па да пишувате за ударање? :nesum::nesvest:
* Онадуевте

Никогаш не сум сторил такво нешто, и сигурен сум дека нема да направам таква работа. Вистинскиот маж никогаш не удира жена! :icon_lol: Ниту геј :bip:

Би плеснал (удрил де) :blabla: само стрејтер, и тоа дефанзивно :smir:

Ако собираат мажи за снимање на рекламата 0 удари врз жена, тој сум. Контактирајте ме! :)

Никогаш неам мавнато шамар или дигнато рака на девојка..

Еднаш во основно само, и мавнав клоца на една, али си заслужи! Стварно! И не сум зажалил до ден денес! Бич!

Никогаш неам мавнато шамар или дигнато рака на девојка..

Еднаш во основно само, и мавнав клоца на една, али си заслужи! Стварно! И не сум зажалил до ден денес! Бич!

Сигурна сум дека не си зажалил. То беше прв и последен пат да се осетиш силен.

Не можам...:toe:
Колку и да ми се иде да и ја здрвам една не можам:pos2:

Никогаш во животот, мада заслужуваат по некогаш!:toe:

Алоооо, ова е тема за љубов и секс а не за братска или сестринска љубов, да не се плескавте* вие со вашите браќа и сестри па да пишувате за ударање? :nesum::nesvest:
* Онадуевте

Шо ?Не глендам ништо поврзано со љубов во темата.

Ја со поглед ги убивам ...кајне шамари , шљаги или заушки . . .

Заслужуваат понекогаш, ама досега сум издржал. :)

до 7 одделение не се рачуна така ? :nesum:

Инаку од тогаш па до денес , категорично НЕ ... а и во иднина не ми е во план :icon_lol:

мхм..ни имам мавнато ни ме имале..
иначу не е начина на решавање на проблем:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom