За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А ако таа го удри прва?Не ретко има такви случаеви:smir:
Да,има такви случаеви.
Но да разгледаме од аспект на машка страна.Колку е силината на жена,сигурно нема да те кутне на земја со еден удар :)Неможе ни да те претепа со голи раце,а ти во секое време како физички појак можеш да ја совладаш.Значи во секој случај и да те удри не е причина да ја згазиш од ќотек како што има во некои врски и семејства.
Од друга страна да не ме сфатиш погрешно,ниту најмалку не ги оправдувам оние што маваат,а ем знаат дека не им држи газот.Ќотекот не е решение,иако има некои да те испровоцираат до степен да ги прекршиш:smir:
Да те удри некој од ист пол,па да го прекршиш (жена-жена,маж-маж)ама жена да скака на маж тоа не го разбирам.Иако имам видено како жена прекршува мажи низ гимназија,типката беше првак во некој карате марате,ама они ја задеваа :)

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Не сум удрил али можда понатаму ќе го сторам и тоа. Сеа за сеа мислам дека не би паднал толку ниско да ја удрам, попрво би ја срамнил со земја со зборови.. :smir:

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Хахах вулгарно звучи (плеснале) :pos2::pos2:
Иначе засега не, ме нема ни плеснато некоја...

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Да,има такви случаеви.
Но да разгледаме од аспект на машка страна.Колку е силината на жена,сигурно нема да те кутне на земја со еден удар :)Неможе ни да те претепа со голи раце,а ти во секое време како физички појак можеш да ја совладаш.Значи во секој случај и да те удри не е причина да ја згазиш од ќотек како што има во некои врски и семејства.
Од друга страна да не ме сфатиш погрешно,ниту најмалку не ги оправдувам оние што маваат,а ем знаат дека не им држи газот.Ќотекот не е решение,иако има некои да те испровоцираат до степен да ги прекршиш:smir:
Да те удри некој од ист пол,па да го прекршиш (жена-жена,маж-маж)ама жена да скака на маж тоа не го разбирам.Иако имам видено како жена прекршува мажи низ гимназија,типката беше првак во некој карате марате,ама они ја задеваа :)
Да јасно е дека неможе ништо да ми направи.Ама има луѓе со краток фитиљ нервоза ќе ги пукне и неможат да се воздржат да седат мирни.Не оправдувам маж да удира жена,ама не ни оправдувам жена да го испровоцира со шамар или бокс да кажеме :).

Има некои девојки што намерно те провоцираат да ги затепаш со зборови како ''удри ме ако можеш пич*о една" и такви слични провокации.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ааааа братко , ќе се караме :) Мислам дека не е потребно да се дозволи да дојде до степен на ТЕПАЊЕ . Ако нешто е лесно , тоа е да ја зашлакаш некоја и да ја онеспособиш...Ама брат, верувај ни најмалку не вреди ... Наштети и на некој друг начин , многу по болен. Имаш 300 варијанти како да го сториш тоа, оставам на тебе :wink: А верувај дека имало, има и ќе има кучки што заслужуваат многу повеќњ од ќотек. Ама, нека умрат бе кој ги е*е :helou:

Јасно де, убаво пишав, НЕ оправдувам тепање..
Една шлаканица, во ОДРЕДЕНИ ситуации, да, повеќе од тоа, Никако!
Секако дека таа има многу начини да те повреди, и ти имаш многу начини да вратиш, само шо, мене ме мрзи да се смарам со такви ствари, ако ептен ме повреди, ако ептен си го бара шамарот, ако е предупредена дека ќе го јаде, и инсистира да го јаде, ќе и го даам, а после, нема ни А ни Б да чуе од мене...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
КОј бе не?
Тие у основно фобија имаат од мене.Секако први маваа.Сакав со арно,ама тие опет.Тојето живот.

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Никакво удирање на жена ... Во ниеден случај не е оправдано . И го сметам за нај не џентлменски акт . Јас ги користам наредните три ако жена ме доведи до состојба во која имам желба да ја удрам . 1. Почнувам да кјутам .. и ништо не и зборам . (Silent treatment ) 2. Почнувам да зборам за тоа колку се убави некои други жени . 3.
Ако до тука не се сетила дека направила нешто лошо ... Гад дем прекинвам секакви односи со дотичната персона на брутален начин - Ако ми е девојка ја изневервам јавно , ако ми е другарка ја седнувам и ги кажвам сите мани и грешки ( па дури и физичките ) за таја да несака да ме види после то .

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Ако сум пијан нема шанси да удрам ама трезен можеби:haha: Иначе имам удрено:pipi:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Мене брат ми ме тепа, дај речете му да прекине. Пред едно месец/два не сум сигурна баш бев со модро око бе леее не можев да излезам од дома!
Ќе го пријавам за семејно насилство!:pipi:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Крв се праев со чупињата во основно,а со сестра ми ден денес убај ќотеци си маваме.

Kajgana Shop

На врв Bottom