За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
:nenene: Немало таков екцес, немало ниту пак доволно добра причина за да се случи тоа, а и да имало за мене е неважечка. Пи*ка и некој што пробува физички да доминира, а немал каде , па ќе удри жена.

ВИСТИНСКИОТ МАЖ НИКОГАШ НЕ УДИРА ЖЕНА

Немам удрено, али би удрил.
Искрено.
Се поставувам така, да не доаѓам во положба никогаш да удрам цура..
Али, слушајќи примери на пријатели, што им на правиле цури, и колку биле убитачно дрски, знам, дека на мене тоа да ми се деси, сигурно пи фркнал шамар..
Не онаков без опомена..онаков, убав, со опомена, и со молба да не се деси, просто, си ја чекаш да те замоли да ја плеснеш...

Шо, наравно, не значи дека оправдувам насилство, тепање, и тако даље...
Еден шамар сметам дека дава на знаење кој е кој у причата...

Ааааа братко , ќе се караме :) Мислам дека не е потребно да се дозволи да дојде до степен на ТЕПАЊЕ . Ако нешто е лесно , тоа е да ја зашлакаш некоја и да ја онеспособиш...Ама брат, верувај ни најмалку не вреди ... Наштети и на некој друг начин , многу по болен. Имаш 300 варијанти како да го сториш тоа, оставам на тебе :wink: А верувај дека имало, има и ќе има кучки што заслужуваат многу повеќњ од ќотек. Ама, нека умрат бе кој ги е*е :helou:

89 % од мажите удриле жена, 5 % од мажите до смрт се пресметале со жената, а 6 % се закануваат со физички потреби :bravo:

Човек мава шамар од немоќ на жена , само има ситуации јебига може да се деси на пример некоја ептен ја сакаш и дознаеш те вара со некој копитар а те лаже цело време тука просто не знаеш што попрво ти треба многу мудрост )))

Јас по принцип не удирам суштества па макар да личеле и на луѓе (и од двата пола), се сеќавам во основно (одаааамна) удрив една џукела два-три шамари но во самоодбрана. Некои животни си задаваат многу за право.

А ако таа го удри прва?Не ретко има такви случаеви:smir:

Никогаш немам удрено жена(добро сеа не се важи што како мал ја тепав сестра ми) освен по газе онака мераклиски

Женско би удрил само во самоодбрана.....не се решават проблеми со ќотек

Причините за повеќето убиства на мажи од страна на своите жени, е токму семејното насилство кое мажите го извршувале во домот, мажот ќе тепа ама жената ќе отепа, кога тогаш фрустрации се во прашање.:pipi:

Дали пљаскање по газето или гризење на цицки при секс се рачуна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom