За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Според оваа исцрпна теорија,жените служат само за ебење.Се прашувам што би рекла мајка ти ако го прочита ова.
"кај го родив, кај се зае*ав..." претпоставувам... :uvo:

Член од
17 декември 2007
Мислења
57
Поени од реакции
1
Zena bez da ja dominiras na ovoj ili onoj nacin nema da te saka , nekoj toa uspeva verbalno, nekoj fakticki a nekoj ako ne moze nikako drugacije so tepanje...

Ja ne gi tepam psihicki gi maltretiram dur ne popizdat skroz posuptilno e taka i poveke boli ...tepanje e za amateri

Normalno koja zasluzila ne se site za tepanje ima nekoi koi se i za ebenje :)

B

black angel

Гостин
tebe da ne ti fali nesto?kako moes nekogo da go maltretiras psihicki ili fizicki koj ti go dava toa pravo na tebe?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Prirodata zakonot na posilniot !

Sto da pravam koga toa gi pali zenite ne sum ja kriv
Да, да сакаат они малтретирања,камшици,даски,ланци,плескање,шамари,восок :vozbud:...дополниме ако не сум упатен:kesa:...некој друг садомасозихст ќе се јави ли?* :tapp:

*иронија

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Прво да кажам дека темава како сте и дале наслов е многу примамлива зошо прво читаш ДАЛИ СТЕ ПЛЕСНАЛЕ, а после она другото се чита ама ај откако ги тргнав недоразбирањата ќе кажам дека никогаш немам удрено девојка и немам у план. Ми се случило еднаш несакајќи позади мене еднаш помина една другарка ја не ја видов и шо бев размавтан со рацете и ја мавнав ама после тоа убаво и се извинив и така ама намерно да мавнам некоја девојка вие од форумов сте ми сведоци еве кажувам никогаш тоа нема да се случи.

R

Rikiboy

Гостин
Jas sum maval so boksovi i so kloci.muahahahaha..ZAEBAVAM SE...Jas ne gi mavam samo ke im gi fatam ubavo za racete i ke im gi previjam...Pa da videte kako molat za milost...:icon_evilhehe

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Психолозите одамна го детектирале проблемот кај ваквите идиоти .Докажано е дека мажите кои не ги бива во кревет го лечат комплексот со употреба на сила , а позагрозените се шетаат со пиштоли под палто.

Член од
17 декември 2007
Мислења
57
Поени од реакции
1
Да, да сакаат они малтретирања,камшици,даски,ланци,плескање,шамари,восок :vozbud:...дополниме ако не сум упатен:kesa:...некој друг садомасозихст ќе се јави ли?* :tapp:

*иронија

ti da znaese da osetis sarkazam kaj ke ti bese krajot ama mnogu suptilno e toa za tebe po se izgleda

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Нема да се осудам да паднам на толку ниско ниво.

Ако некој тоа би го направил зошто тогаш воопшто бил со неа?

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Не сум. .. не сум стигнал до тој степен на нервоза. .. :wink:

Kirov95

• GoD •
Член од
30 ноември 2007
Мислења
1.001
Поени од реакции
5
Не Сум Удрил Нема Ни Да Удрам и Да Ме изнервири

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не сум удрил ама сум ги плескал(од позади) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom