Најстрашните слики и видеа на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата VaskoMK
  • Време на започнување Време на започнување
A уствари со гледате страшно во тие сликите? Јас на пример ништо страшно не гледам....Сто посто правени се..гледајте ги децата на 2 слика и жената на првата слика...имаат повејќе Мегапиксели него позадината...правени се на Foto shop! 100 % :):)

За првата слика некаде прочитав дека луѓе што ја гледале подолго време станувале нервозни, некој доживувале нервни сломови.
Не дај боже да ја зјапате 15 минути...посл тоа нема да заспиете.

jas si vetiv deka veke nisto nema da gledam bidejki vo temata duhovi imase eden klip sto me skrena u pm

не ги видов фуфки ми е:toe:

некои ги глеав, ама не глеам повеќе, доволно мозочни клетки изгубив:pos: :lollipop:

Сликата од првото видео е така направена да ако се гледа повеќе време во неа да ви остане во потсвеста и да ви се појавува при сонови. Нели соновите се реторика од секојдневието, така е и со оваа слика.

Сакате да кажете дека ова се најстрашните работи на нетов.
П.С сте се излажале

уште на првата се посрав и се откажав

Секако ама овие обработени се за да предизвикаат језивост на максимум, сум гледал галерии каде што имало слики од мртовци ама ова е погнасно.

А тоа сајтот rotten.com,постои ли сеуште?
Таму имаше многу гнасни работи...
едит:постоел

:oftopic:
Страв ме фаќа уште кога ја читам темава а не па да кликнам на линковите...

А тоа сајтот rotten.com,постои ли сеуште?
Таму имаше многу гнасни работи...
едит:постоел
Батали го ротен имаше еден друг со ептем крв не ми текнува како беше знам руски беше и на Б почнуваше, ротен е ништо за него, од овој ќе повратев.

Кој го знае ПП :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom