Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Далеку од тоа...Кхм поради 24 часовното дрвење на еднаквоста на мажите и жените(од страна на жените) ваквите мислења и навреди воопшто не се земаат предвид.
Па жената веќе купила телевизор, затоа реков дека нема смисла да го купи и вториот. За еднаквост зборуваме, не е фер само таа да допринесуваburn84 напиша:Значи жената е еднаква и таа мора да го купи телвизорот затоа што таа мора(за прв пат во историјата) да биде способна.
Нема смисла се мажот да купува и да носи...![]()
Драга другарице па кај ти прочита дека ја го поддржувам Никола,очигледно дека не го прочита мојот пост туку само се прошета низ него и почна одма да лупаш.Ко прво,бев против него уште од старт темата кога ја отвори,дури и еден дел од пост на моја другарка дека е можеби геј дечкото е мое делоАуууу ПУпупуп чувај Боже од такви поарно немажена ќе седам цел живот ама најсериозно....
а ти другар си чул ли за поимот конформизам епа ако не ти е познат да ти го разјаснам...хм кога никола си ја фино лепо постави неговата тема сите застанавте од негова страна иако длабоко во себе не го подржувате тој начин на третман на женската личност ете тоа е народ како овци во трло сте мореее:uvo: конформизам епа за да се спречи таа појава морав да реплицирам соодветно за да не биде после
кога еден ќе се фрли во вардар сите по него..:pos2:
Заклучок од твете теми:
за мене не се глупави туку разочарувачки.На крај се виде дека секоја жена има свое мислење и си го кажува макар да е демант на она што го кажала предходната.А мажот слепо му верува на другарот кој ја тепа жената и го поддржува во тоа..и тако то:salut:
Ќе ме банира чичко администратор ако отворам тема “Апел за подобро вчера?“:nesum:
Да, освен ако не e поставена покајнички во смисла "Ах, зашто не дадов вчера, ме чеша денес"Ќе ме банира чичко администратор ако отворам тема “Апел за подобро вчера?“:nesum:
Порано само мажите носеле по 2 па и по три телевизора, значи рамноправноста подразбира жената да ги носи тие 3 телевизора по потреба.Далеку од тоа...
Па жената веќе купила телевизор, затоа реков дека нема смисла да го купи и вториот. За еднаквост зборуваме, не е фер само таа да допринесува
Ма мажот може само да си ги оптегне нозете, не мора да купува и носи, нека остави на жената. Ама, како што би рекле вие за природата, во природата ви е да сакате да се докажувате, недај боже да испадне дека жената е поспособна![]()
Тешко. Порано не се луксузирале маживе со телевизори. Еден добивале. Сега по заслуга добиваат уште еден за да се радуваат. Па после да видиш како знаат да си ја задоволат партнерката, фрчи секс по сите ќошиња од куќата:baeh:Порано само мажите носеле по 2 па и по три телевизора, значи рамноправноста подразбира жената да ги носи тие 3 телевизора по потреба.
Само вие докажувајте се, мене ич не ми пречи.burn84 напиша:Истото важи и за докажувањето...ќе мора да смените начинот на размислувањ![]()