Топшоп производи - задоволни или не?

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Му се мислам да купам Paint Runner

Искуства?
Никако! Ми имаат кажувано пријатели кои го имале. Абе нема врска со рекламата, течело многу, а плус што бил за една употреба, после ни се миел, ни ништо, како што кажуваат на рекламата. Жива лажачка!

Z

ZeroStyle

Гостин
Баба ми и дедо ми ни купија поклон таа правосмукалката...Aqua нешо така. Тиње,ништо не чисти.
Си фаќа прашина сеа у подрум.
Bullshit

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ги имам наочарите за сонце могхаве или ако и да се викаа...булшитс не купувајте
Нема шанси, на нивното истражување работеа истражувачи од Наса и долго време се работеше на специјалниот полимер за нив, не пропуштаат куршум и дури му го спасија животот на еден цајкан (ти текна :))

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Нема шанси, на нивното истражување работеа истражувачи од Наса и долго време се работеше на специјалниот полимер за нив, не пропуштаат куршум и дури му го спасија животот на еден цајкан (ти текна :))
Што?! Наочари му спасиле живот на цајкан?!? Па тоа наочари се, или панцир? :pos:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ЕЦЕ ДОСТА ГО ТУПИШ ПО ТЕМИВЕ. ОЛАДИ И НЕ СФАЌАЈ СЕ БУКВАЛНО

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Баба ми и дедо ми ни купија поклон таа правосмукалката...Aqua нешо така. Тиње,ништо не чисти.
Си фаќа прашина сеа у подрум.
Bullshit
Aqua Power. Навистина не е ефикасна?
Лелеее, а како ја опишуваат на рекламата... :nesvest:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
(Однапред сори за малку офтопик).
И секако, имаат реклами заради кои вреди да си го сокршиш телевизорот од глупавоста, претераното давање и секако иритирачките реченици кои ги има кога рекламираат било каков производ како: "Но тоа не е се....", "можете да го купите за само(посебно овој зборов само)...."... "Нема да изгубите ништо освен....(калории,килограми,болки,а се прашувам само зошто не ги спомнуваат и парите овде), а ќе добиете(здравје, среќа тинтири минтири..)...."

и така.... :helou:

:pos2: Top Shop Commercials! Giving you motive for suicide since 1996!

Немам ништо од топ-шоп, ама мои блиски имаат.

На пример, Орбитрекот го гледам во многу куќи, го имам пробано и мислам дека е ОК справата. Не дека е нешто не-знам-колку револуционерна (ко што они викат) ама во ред е.

После, вујко ја има таа четката Фасил Пеинтер и знам дека со нејзе кречи и ја фали дека била добра, могуче.

А лично јас силно верувам дека е многу делотворна таа справата што Чак Норис ја рекламира. Мислам, ЧАК НОРИС ја рекламира, а знаеме он што се` може. :)

За другите 5745985 хеланки, прслуци, појаси, гелови, сечковци, справички, пеглиња, правосмукалчиња, душеци, никеи ножеви + ножици со црвена точка :) и слични зезалици, мислам дека се ср*ње и у боја и дека скоро истите ги има многу поефтино по пазарчиња.

''Јавете се на 0800-1-44-44. Повикот е на наша сметка!'' :tapp:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ма каква тава, не готвам јас. :pos:
таман ќе научиш де!!! мислам дека иде и книга со рецепти :pos2:
имаш и други работи од кујна како оние соковници, пластични кутии за чување храна, ренде, па за торта имаш, мерак за у кујна
домаќинка :pipi:

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Орбитрекот го гледам во многу куќи, го имам пробано и мислам дека е ОК справата.
Па ок е, нормално, справа си е справа, иста е како тие во теретаните на тој принцип. Не е битно како се вика.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ece за ТОП ШОП презентерка под итно, молам адмите да стават анкета на темава за само 699 денари и сите да гласаме за новата револуционерна презентерка, јавете се веднаш, следи подарок вечера со Еce а ако сте добри Ece нема да го тупи цела вечер.... јавете со оваа уан лајф апертунити можност.

• Ми се допаѓа
Reactions: Ece
Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Ece за ТОП ШОП презентерка под итно, молам адмите да стават анкета на темава за само 699 денари и сите на гласаме за новата револуционерна презентерка, јавете се веднаш, следи подарок вечера со Еce а ако сте добри Ece нема да го тупи цела вечер.... јавете со оваа уан лај апертунити можност.
:pos::pos::pos::pos:

*зеленко*

Жалам за оф-топик, ова беше јаче од мене.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ЕЦЕ ДОСТА ГО ТУПИШ ПО ТЕМИВЕ. ОЛАДИ И НЕ СФАЌАЈ СЕ БУКВАЛНО
Ece за ТОП ШОП презентерка под итно, молам адмите да стават анкета на темава за само 699 денари и сите да гласаме за новата револуционерна презентерка, јавете се веднаш, следи подарок вечера со Еce а ако сте добри Ece нема да го тупи цела вечер.... јавете со оваа уан лајф апертунити можност.
:pos::pos::pos::pos:

*зеленко*

Жалам за оф-топик, ова беше јаче од мене.
Иљадарка дека ке пише пак

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
ТОП ШОП - користи фрли ...

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Ние лани ја порачавме смукалката...сината заборавив како се вика..ај ко ќе ми текне ќе пишам.. ептен задоволна сум.

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
јас иам контур перница и аб кинг про... задоволен сум од 2те ... контурот е удобна за спиенње... а аб кинг прото е закон справа... има куп вежби енд шит ! стварно се пукаат стомачни и е полесно од обично ! ама за 10 дена тешко... требит бар 1 месец да го потиш газето :P ! pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom