Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога?
Еве конкретно ќе има избори во јуни. ;-)
............................. Не, не се... македонците знаат да мислат, но сосема нормално како и во целиот свет, масата ја сочинуваат лесно манипулативни мали мозочиња кои гласаат за кого каже ТВ екранот.
Интелектот е неспорен за Манчевски , сепак во овој случај се работи за нешто друго. Он е единствена јавна личност која отворено им кажа на грците отворено во сред грција за вистината на Македонија .Иако сигурно се одразува на неговата приватна добивка , тој ги посрами сите политичари кои за овие 17 години , гледајки ги сопствените провизии во бизнисот не најдоа за сходно ни да ги спомнат македонците бегалци .Тоа е големината на овој човек кој со право и гордост може да се нарече македонец .Od sekogas se voodusevuvav na intelektot na Mancevski..Koga go slusav kako zboruva,sekogas sum se trudela da ucam od nego.I sega istoto .Kamo sreka da imame poveke vakvi mozoci..i kamo sreka da naucime site NIE nesto poveke od vakvite luge.
So pocit ,sekoja cest.
Интелектот е неспорен за Манчевски , сепак во овој случај се работи за нешто друго. Он е единствена јавна личност која отворено им кажа на грците отворено во сред грција за вистината на Македонија .Иако сигурно се одразува на неговата приватна добивка , тој ги посрами сите политичари кои за овие 17 години , гледајки ги сопствените провизии во бизнисот не најдоа за сходно ни да ги спомнат македонците бегалци .Тоа е големината на овој човек кој со право и гордост може да се нарече македонец .
Интелектот е неспорен за Манчевски , сепак во овој случај се работи за нешто друго. Он е единствена јавна личност која отворено им кажа на грците отворено во сред грција за вистината на Македонија .Иако сигурно се одразува на неговата приватна добивка , тој ги посрами сите политичари кои за овие 17 години , гледајки ги сопствените провизии во бизнисот не најдоа за сходно ни да ги спомнат македонците бегалци .Тоа е големината на овој човек кој со право и гордост може да се нарече македонец .
Ташлак не ми ја вреѓај интелегенцијата. Ако не ми се свиѓаат неговите филмови, сто посто имам подобри аргументи од тоа дека не ги разбирам!
Тој дибек е во класа на Амди Бајрам , не може ни под прозор да му плукне на човек како Милчо.:nenene:A go slusas li onoj Handziski na TV vo Atina...SRAMOTA BE..CEL ZIVOT ZEMA NEKOJA DRZAVNA PARA...AMBASADOR DEMEK...ZBORUVA ANGLISKI KO POSLEDEN CIGOJNO.... toj be i da saka nesto da kaze go kazuva taka da NIKOJ NE GO SLUSA...![]()