- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.985
- Поени од реакции
- 74.054
Уште некој саат до почеток на забавата :tv:
дечко не знам дали знаеш статистика ама борко имаше 12 одбрани и беше најдобар на терен на спроти играчите кои имаа едвај по 4 гола дадено по секој. тоа што примаше борко голови е лошата одбрана која им дозволи многу слободни шутеви :smir:Германциве не вратија во реалноста и ни покажаа дека пласманот во полуфиналето за нас е најголемото достигнување годинава
Едноставно погодуваа од секаде, каков шут имаа Борко една топка не фати, мрежата ни ја кинеа
НАПРЕД ВАРДАР!!!
Братѕ нема што да гледам статистика, си го гледав мечот во живо на метро од паркетот и убаво ги видов квалитетите на Германците. Не напишав јас дека Борко бил камен или па да го обивнам, туку пишав дека овие имаа ненормално обработен удар. Едноставбно од каде и да биеа гаѓаа во аголче, без шанси да се одбрани. Додуша и нашиве играа лагана одбрана, ама им се проастува, така да немам никакви замеркидечко не знам дали знаеш статистика ама борко имаше 12 одбрани и беше најдобар на терен на спроти играчите кои имаа едвај по 4 гола дадено по секој. тоа што примаше борко голови е лошата одбрана која им дозволи многу слободни шутеви :smir:
Целиот ден беше една голема забава за нас. И не само на полувреме тукуи и претходно некои се преместија на другата трибина, а друг дел се упати во насока на Борис Трајковски салата....Добро, кај заминаа навивачите второ полувреме? Не дека провоцирам или нешто, ама во Битола такво нешто не може да се случи.
Борко втор полувреме фати во серија неколку топки, али Гумерзбах е преголем залак и за многу појаки екипи од Вардар. Ми се допадна тоа што Вујо за разлика од Перо сврте повеќе играчи. Тој пивотменот од германците ѕвер 100+ кг. и прв трча во контри, за во одбрана страв ме фаќа и кога ќе помислам како излегуваше на Вардарци. Бековите кој од кој, сите што заиграа исто како Надовеза против Решица, секој шут неодбранлив.