Фан клуб - РК Вардар

Вујо свакa ти част,со уште поголем мерак ќе скандирам ВУЈО МАЈСТОРЕ,само ти остани ни што подолго !!!

Честито победа денеска незнам колку точно околу 10 гола беше разликата..

Воопшто не бев фан на играта која што ја практикуваше додека беше тренер и уште неможам да му опростам што дозволи да испасднеме во реваншот со Шафахаузџен пред неколку години, али со душа го чекам неговото враќање на клуипата. Бар знам дека искрено го сака Вардар и дека уште толкуѕ ќе ја клрене атмоисферата на утакмици. Во сџабота има да биде лудило....:vozbud:

da li neko zna što je sa rezničkom, da li se vratio u Češku, važi li suspenz do kraja sezone ili samo za nekoliko utakmica?

da li neko zna što je sa rezničkom, da li se vratio u Češku, važi li suspenz do kraja sezone ili samo za nekoliko utakmica?

Раскинат му е договорот. Веројатно се вратил во Чешка. Во Вардар повеќе :nenene:

Иако не е поврзано за Вардар, сепак е поврзано со Комити.Дали може некој да ми даде линк од youtube од боксот кој го јаде Ѓунар Прокоп во Скопје, на натпреварот Кометал - Хипо.Фала :smir:
Го најдов клипот и нан него го имаш и инцидентот со Гунар Прокоп кога наш член му здрви бокс...
Се извињавам за оф топик :)

223448_10150233564765348_58355680347_8592853_6175441_n.jpg

19 и 45 е. :)
За тие што не се у Скопје и што не можат да дојдат пренос ќе има на а1 веројатно. ( ако не им текне на некоа политичка емисија да и дадат предност ... )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom