Фан клуб - РК Вардар

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
А можи некој да кажи на кратко како се движеше рез. од почеток до крај...!!!!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
А можи некој да кажи на кратко како се движеше рез. од почеток до крај...!!!!
на почетокот беше изеданчено но потоа вардар почна да ја зголемува разликата и негдека 20 мин кога беше побарано првиот тајм аут беше мислам веќе над 6 гола предноста а до крај на прво полувреме стигна до 10 и во второ вардар само ја доржуваше предноста

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Баш беше интересно видов неколку комити со чкембарски шал очигледно е дека животна желба на сите ви е да станете чкембари и колку и да звучи смешно ПЕЛИСТЕР НА СИТЕ НИ Е ВО СРЦЕТОО !!! ....

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Во 5 и 30 одлучувам да идам на утакмица,(претходно го убеувам DracevoTheCity, едно 10 минути му тупам да отидеме) и бегаме од школо,трчам да стигам и точно во 6 сум во Кале.Р од ракомет не видов(ебате стубовите ебате),така да не можам да коментирам што како,ама резултатот збори сам за себе.
Навивањето не бев презадоволен,песните се пееа само 1-2 пати.Имаше премногу скандирања,а башка еднаш и против шип*** пеевме за што неам појма која беше поентата.Борјката добра со огрлед на терминот и колку се најавуваше утакмицава одлична 500-600 души.Во делот кај што бев навивањето 70% од времето не беше ко што треба.воџите претежно беа сконцнтрирани на другата страна.Да бевме 300 души ќе беше многу појако,повеќе ќе грмеше и подобро ќе се пееа песните.Задоволен сум од реметот кој што им го направивме.Убаво им враќавме.Најдобро беше кога се свртеа со грб да скокаат чкембарите,а ние сите со дупи дупи дупиме им вративме.Хахахаха и каде ми е сонцето исто беше добра фора.:pos2: :) А да и имаше една интересна нова песна за Чкембари и нивните другачиња козарите.
Чкембари добро навиваа,бројка норамлно доста помала од таа што ја најавуваа.Беа само едно 60 души.
Ќе те поправам за бројката....
Не бевме 60 души,туку околу 100 ина...
Во автубусот имаше...над 70 ина луѓе....+ едно комбе од 25 души...
Не дека е важна толку бројката,за мене воопшто не е важна.....туку реплицирам за да не си пишиш од ракав...ти кажувам информација од прва рака...
Хаха песните,дај бе не ме зафркавај,каков ремет какви бакрачи..
И од едната и од другата страна песните,довикувањата беа повеќе детски....:xmas1:..
Немате трговски,скопје се гради со ваши пари....од спротивната страна репликите....албанско скопје,по стадионите и по плажите:blabla:...:music5:
Големо реметење,нема збор....:zver:...
Туку шо ќе правиш,секогаш е вака на овие дуели.....80% се навива против противникот одколку за својот тим....
И така денешниот меч немаше некое натпреварувачко значење,се знаеше дека Вардар лесно ќе добие со висока разлика...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.078
Баш беше интересно видов неколку комити со чкембарски шал очигледно е дека животна желба на сите ви е да станете чкембари и колку и да звучи смешно ПЕЛИСТЕР НА СИТЕ НИ Е ВО СРЦЕТОО !!! ....
:tapp: facepalm.jpg :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.078
Не очајувајте можеби некогаш животната желба ке ви се исполни...
Ај опростено ти е се гледа 7 максимум 10 години имаш!...Не си запознаен со тоа одземање реквизити али ајде во ред...

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.078
Изброено :
Во Автобус 75-80 луѓе
комбето 25 :)
плаќавме зато се знај колку бевме
http://i56.tinypic.com/2vkgvus.jpg
Ви покажавме како се навива
И вие ко оној баљистот сум ги бројал жими мајка:pos2:
А за младост нема потреба да се дискутира ако си доволно упатен знаеш зашто не се влага таму..Поточно конкретно коа се играше фудбал па ракомет у битола ние отидовме ако сакаш да знаеш и многумина од твојте другари а ваљда и ти знаеш дека отидовме но тогаш вие не дозволивте управата...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ќе те поправам за бројката....
Не бевме 60 души,туку околу 100 ина...
Во автубусот имаше...над 70 ина луѓе....+ едно комбе од 25 души...
Не дека е важна толку бројката,за мене воопшто не е важна.....туку реплицирам за да не си пишиш од ракав...ти кажувам информација од прва рака...
Хаха песните,дај бе не ме зафркавај,каков ремет какви бакрачи..
И од едната и од другата страна песните,довикувањата беа повеќе детски....:xmas1:..
Немате трговски,скопје се гради со ваши пари....од спротивната страна репликите....албанско скопје,по стадионите и по плажите:blabla:...:music5:
Големо реметење,нема збор....:zver:...
Туку шо ќе правиш,секогаш е вака на овие дуели.....80% се навива против противникот одколку за својот тим....
И така денешниот меч немаше некое натпреварувачко значење,се знаеше дека Вардар лесно ќе добие со висока разлика...
Ок,100 сте биле.Не можам да ви ја знам точната бројка.....Од око колку ве видов кажувам.Така изглдавте.Не е битно,навивањето ви беше солидно.
Иначе со тоа скандирањата се сложувам 90% се дебилни,ама од време на време има такви што можат до солзи да ме насмеат.Кај ми е сонцето и дупи дупиме кога се свртевте беа такви ситуации.Не може ваква утакмица да пројде без некое подјебавање,али кога се претерува кога поголемиот дел од навивањето е скандирање кон противникот тогаш е дебилизам.Затоа и не сум задоволен од како пројде натпреварот денес.Нека има заебанции,али нека грми 4-5 песни цела утакмица,шутки нека има на нив,лудило нека е и само од време на време нешто да се дофрли.Зашто да се придава толкава важност на тие од спротива?Само има еден проблем-дерби навивачи и шминкери на кои им е полесно да запомнат битолски пички и секс со битолчанки од колку некоја асална песна.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Изброено :
Во Автобус 75-80 луѓе
Абе тоа скандирањето цигани... ни беше многу јако :).Кај го најдовте тој циганот што седеше доле десно или онака да ви пополни место у автобус/комбе :pos2:

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Ај опростено ти е се гледа 7 максимум 10 години имаш!...Не си запознаен со тоа одземање реквизити али ајде во ред...
Не стануваше збор за одземање на навивачки реквизите вие очигледно нив си ги имате купено од битола и сега ги истакнувате како одземени како ние да купеме шал од вардар за подоцна да истакнеме дека сме ви од одземале...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.078
Не стануваше збор за одземање на навивачки реквизите вие очигледно нив си ги имате купено од битола и сега ги истакнувате како одземени како ние да купеме шал од вардар за подоцна да истакнеме дека сме ви од одземале...
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

--- надополнето ---

Изброено :
Во Автобус 75-80 луѓе
Иначе нејкам да почнувам нови расправии али дефинитивно сте неписмени!2 утакмици по ред грешите во пароли...Рекорд :toe:

--- надополнето ---

Изброено :
Во Автобус 75-80 луѓе
Иначе нејкам да почнувам нови расправии али дефинитивно сте неписмени!2 утакмици по ред грешите во пароли...Рекорд :toe:

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Убо ви напраја желките мислам дека повеќе требаше да манат само !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom