Во 5 и 30 одлучувам да идам на утакмица,(претходно го убеувам DracevoTheCity, едно 10 минути му тупам да отидеме) и бегаме од школо,трчам да стигам и точно во 6 сум во Кале.Р од ракомет не видов(ебате стубовите ебате),така да не можам да коментирам што како,ама резултатот збори сам за себе.
Навивањето не бев презадоволен,песните се пееа само 1-2 пати.Имаше премногу скандирања,а башка еднаш и против шип*** пеевме за што неам појма која беше поентата.Борјката добра со огрлед на терминот и колку се најавуваше утакмицава одлична 500-600 души.Во делот кај што бев навивањето 70% од времето не беше ко што треба.воџите претежно беа сконцнтрирани на другата страна.Да бевме 300 души ќе беше многу појако,повеќе ќе грмеше и подобро ќе се пееа песните.Задоволен сум од реметот кој што им го направивме.Убаво им враќавме.Најдобро беше кога се свртеа со грб да скокаат чкембарите,а ние сите со дупи дупи дупиме им вративме.Хахахаха и каде ми е сонцето исто беше добра фора.:pos2:
А да и имаше една интересна нова песна за Чкембари и нивните другачиња козарите.
Чкембари добро навиваа,бројка норамлно доста помала од таа што ја најавуваа.Беа само едно 60 души.