Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Одличен меч денеска од момците :)
На почетокот Луксембуржаниве добро се држеа и на моменти беа во водство. Главен виновник за тоа беше противничкиот голман кој што правеше чуда на теренот. А истотака и новиов тренер пак го дрвеше со Симовиќ. И после 15-тина минути израмнет меч, Симовиќ се повреди и ја напушти играта. Дотогаш предводници беа Маркоски и Надовеза ако не се лажам...
Фативме ритам на средина од полувремето и сигнавме до плус од 7-8 гола, а тој резултат Берхем го намалија со мини серија на крахоит од прво полувреме. На полувреме беше само 6 разлика, 19-13...
Второто полувреме почна фуриозно. Направивме серија од 12-3 по што водството стана 31-16. Разработија шутерите, голема свежина внесе Резничек кој со своето влегување го реши мечот. Постигна неколку убави гола од далеку, украде некоја топка, а и Надовеза имаше свое шоу. Ако не се лажам Маркичевиќ не играше на овој меч :raz:
До крај нашиве се опуштија, неколку напади беа завршувани со цепелини и како резултат на тоа резултатот не се зголеми многу до крајот.
На трибините лудило. Не очекував да се собереме многу али пријатно бев изненаден. Околу 300-350 Комити ја имавме целата трибина, и со одлично навивање придонесовме за првата Европска победа. Грмеше салата 60 минути, а ова беше само лесен меч. Познавајќи го менталитетот на Скопската публика, којазнае што ќе биде на следните посилни средби, има да гори Кале :icon_mrgr
А тој со патиката е најголемиопт фрик што сум го видел во животов. Во таа еуфорија, прво соблака патика, и бап горе во лимот, му паѓа во рака ја зима и ја џитка на терен ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ќе се смеам до крајот на животов :pos::pos:
И после некој џитка метла во терен и сите се вртат накај него, и таков направил невина фаца и вика овој пат не бев јас :pos:

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Му текнува ли на некој како идеше текстот на новата песна неможам да се сетам се нервирам

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Му текнува ли на некој како идеше текстот на новата песна неможам да се сетам се нервирам
ти си вардар единствен
клуб на светов совршен
без тебе јас неможам
само за тебе живеам
ајде вардар победи
играј за твоите комити
овој град ќе војува
за твоја нова победа

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Леле ги згазивме 19 разлика,браво за дечките изиграа со срце! Ние на трибини околу 250 - 300 одлично навивање во целиот натпревар,најсмешно беше кога летааа патики и метла на терен:pos::pos:
многу сте биле машала...Вардар ви игра евро натпревар вие 250-300. секоја чест :tapp:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
многу сте биле машала...Вардар ви игра евро натпревар вие 250-300. секоја чест :tapp:
300 души со противник од Луксембург...........Башка и Работнички и МЗТ игра утакмици во исто време.Јест да можеби максимум уште 50-100 души ќе имавме да не играа овие две екипи,али за ваква утакмица тоа е тоа.Ќе дојде некој појак ќе бидеме многу повеќе.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
300 души со противник од Луксембург...........Башка и Работнички и МЗТ игра утакмици во исто време.Јест да можеби максимум уште 50-100 души ќе имавме да не играа овие две екипи,али за ваква утакмица тоа е тоа.Ќе дојде некој појак ќе бидеме многу повеќе.
И ние игравме со екипа од Луксембург па 4000 имаше всала. Ако искрено го сакаш клубот, нема врска противникот. Европски натпревар е, а не од мак лигата ама вие си знајте.

--- надополнето ---

Се виде на "25" години чкембари...500-800 максимум:pos2::pos2::pos2:
Не бе! 300 бевме ти немаш видено убо!

изгледа слабо ти одат проценките за тоа колку луѓе има...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
И ние игравме со екипа од Луксембург па 4000 имаше всала. Ако искрено го сакаш клубот, нема врска противникот. Европски натпревар е, а не од мак лигата ама вие си знајте.
Истовремено се играше Металург-Иври и нормално е дека љубителите на ракометот повеќе ќе ги привлече тој меч. Збориме за број на Комити, а 350 души на меч со екипа од Луксембург е одлична бројка.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Истовремено се играше Металург-Иври и нормално е дека љубителите на ракометот повеќе ќе ги привлече тој меч. Збориме за број на Комити, а 350 души на меч со екипа од Луксембург е одлична бројка.
Во ред... вие си знајте...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Кај вас е многу полесно да се направи еуфорија.До пред некое време пропаѓавте сега и во европа излеговте.Колку и да не сакаме мора да признаеме дека појак и поатрактивен противник носи повеќе публика.Можеби на мене и тебе не ни е важно со кого се игра,но повеќето не мислат така како нас.Плус нас ФК Вардар ни е на прво место.Вие во фудбал колку се собирате?Ние сме примарно собрани за фудбал вие за ракомет.Игравте лани Пелагониско дерби,после нашето за вас најважно и бевте 100 души само.Ние на фудбал под 250-300 души само на гостувања сме,а идеме на секое.Вие на колку гостувања идете? 1 идете после тоа на 3 не се појавувате..............

Иначе колку од тие ,,4000'' биле Чкембари?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Кај вас е многу полесно да се направи еуфорија.До пред некое време пропаѓавте сега и во европа излеговте.Колку и да не сакаме мора да признаеме дека појак и поатрактивен противник носи повеќе публика.Можеби на мене и тебе не ни е важно со кого се игра,но повеќето не мислат така како нас.Плус нас ФК Вардар ни е на прво место.Вие во фудбал колку се собирате?Ние сме примарно собрани за фудбал вие за ракомет.Игравте лани Пелагониско дерби,после нашето за вас најважно и бевте 100 души само.Ние на фудбал под 250-300 души само на гостувања сме,а идеме на секое.Вие на колку гостувања идете? 1 идете после тоа на 3 не се појавувате..............

За болдот 1: Тука си потполно во право.
За болдот 2: Од тие 4000 , 2500 беа чкембари. Како шо кажа ти, за мене и за тебе не е важен противникот ама за другите е па така и во Битола. Значи од тие 4000 имаше 1500 семкари

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.075

Се мешаат со обична публика и излгедаат дека се многу...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
За болдот 2: Од тие 4000 , 2500 беа чкембари. Како шо кажа ти, за мене и за тебе не е важен противникот ама за другите е па така и во Битола. Значи од тие 4000 имаше 1500 семкари
Абе седиииииии :pos:
Ако сте биле 2 500 јас бришам профил на кгн уште во истава секунда.
Знаеш ли ти колкава бројка е 2 500????

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Абе седиииииии :pos:
Ако сте биле 2 500 јас бришам профил на кгн уште во истава секунда.
Знаеш ли ти колкава бројка е 2 500????
ЗНАМ! ТИ ЗНАЈШ?

туку ај да не одиме офтопик, пишете си за вашите...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
За болдот 1: Тука си потполно во право.
Тоа е тоа.Кај нас РК Вардар е помаргинализиран.Повеќе внимание му се придава на ФК.Плус нема некоја еуфорија за ракометот кај нас,само со Металург се собира повеќе публика или ако влеземе во ЛШ,како со Колдинг,Кил.......

Kajgana Shop

На врв Bottom