Фан клуб - РК Вардар

jan

Член од
7 октомври 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0
Милошевиќ го одржа првиот тренинг со Вардар пред мечот во КПК

Новиот тренер на Вардар про, црногорскиот стратег Перо Милошевиќ, по преземањето на тренерската палка го одржа и првиот тренинг со играчите. Меѓу нив беше и најновото засилување на тимот, српскиот интернационалец Божидар Маркичевиќ, кој лани ги бранеше боите на Металург. Се очекува деновиве да им се приклучи и Чехот Томас Резничек, кој извесно време беше отсутен. Како што е познато, „црвено-црните“ во рамките на 3. коло од купот на КПК, в сабота во СРЦ „Кале“, ќе го одиграат првиот меч против екипата на Берхем од Луксембург.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266

Новиот тренер на Вардар про, црногорскиот стратег Перо Милошевиќ, по преземањето на тренерската палка го одржа и првиот тренинг со играчите. Меѓу нив беше и најновото засилување на тимот, српскиот интернационалец Божидар Маркичевиќ, кој лани ги бранеше боите на Металург. Се очекува деновиве да им се приклучи и Чехот Томас Резничек, кој извесно време беше отсутен. Како што е познато, „црвено-црните“ во рамките на 3. коло од купот на КПК, в сабота во СРЦ „Кале“, ќе го одиграат првиот меч против екипата на Берхем од Луксембург.
Со среќа со новиот тренер!Само успеси да бележите..И секако добре дојде Божидар..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Иначе од кај беа овие Берхем ?
Имаат нешо успеси бла бла бла.....кажете нешо инфо за нив :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Од Луксембург се...
Просечна екипа, и лсен залак би требало да бидат за нас. Малце се во подем екипите од таму, видовме дека и Пелистер се намачи со Дуделанж, али Вардар не е Пелистер :icon_mrgr
Очекувам овде победа од десетина разлика, таму малку поизедначено :)
И нека дојде утре у пизду материну, ми се навива, ми се навива, ми се навива, ми се навива, ми се навива, ми се навива, ми се навива, ми се навива, ми се навива, ми се навива, ми се навива, ми се навивааааааааааааааааааааааааа:vozbud:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Иначе од кај беа овие Берхем ?
Имаат нешо успеси бла бла бла.....кажете нешо инфо за нив :)
Петкратен освојувач на првенството на Луксембург (1995 - 2000 - 2001 - 2005 - 2006), деветкратен освојувач на националниот куп (1980 - 1983 - 1994 - 1997 - 2003 - 2005 - 2007 - 2009 - 2010). Екипата им е составена од домашни ракометари, а од странци имаат двајца германци, португалец, романец, пољак и французин.
Нашиве би требало утре без проблем да ги тепаат минимум 10 гола.

Член од
15 октомври 2010
Мислења
10
Поени од реакции
0

Utre ke igra Reznicek ili ne???

П

Паспарту

Гостин
Со овие не смееме да имаме никакви проблеми, секој резултат под 10 гола разлика ќе биде срамота...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
не се знае ништо може и како лани да доживееме дебакл па пак да испаднеме

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
На тв никаде нема да не даваат.. На Мтв пелистер - Адемар.. На Канал5 Металург -.. незз со кој играа..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.055
Овој пат Пелистер-Адемар е многу поубава утакмица за следење и нема што да им замериме на МТВ :)
Ќе видиме денес колку се уиграни нашиве, да не испадне да киксираат и одвај да поминат како тогаш со Чоколад Бојс :)

П

Паспарту

Гостин
^^ Се согласувам, нашиот натпревар е убедливо најнеизвесен, па поради тоа сосема е оправдан изборот на пренос, иако Канал5 има некоја соработка со Металург, па тешко дека би пренесувале други натпревари освен нивните.

Бидејќи нема тема за женскиот ракометен клуб, еве тука ќе пишам дека поранешната македонска репрезентативка Наталија Тодоровска е новиот тренер на женската екипа на Вардар :)

--- надополнето ---

Победа на Вардар од 19-20 разлика против Берхем...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
42-23 конечен резултат.
Очекувано добро играа нашите. Првите неколку минути се држеа само Берхем,имаа дури и водство од 3-1.
Али после беа прегазени.
Не ги знам уште убаво играчите,па нема многу да коментирам,на ниво беа сите,освен Борко.... дрво !!

Комити солидна бројка,300-400 души добро навивиање :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Леле ги згазивме 19 разлика,браво за дечките изиграа со срце! Ние на трибини околу 250 - 300 одлично навивање во целиот натпревар,најсмешно беше кога летааа патики и метла на терен:pos::pos:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Значи типот беше до нас кога ја фрли патиката,го знам дечкото и мн е откачен:pos:,али најако беше со метлата,кој ја фрли свака му част....:pos2::pos2::pos2:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.076
Да де свака му част...Не мислите малце на последиците и на тоа дека ке бидеме казнети?Иначе честито победа кој се следни на листата? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom