Фан клуб - РК Вардар

Во Борис Трајковски од 18:30 и листајте назад пред да прашање неколку пати се кажува.

me interesira koga i zashto otide vujovic od kormiloto na vardar i kade e sega

Си отиде по заврчувањето на есенскиот дел, дека го избркаа, дека дојде време за промени и ако не се лажамн сега е тренер на некоја екипа од арапскиве земји:helou:

Во сабота победува ВАРДАР!!! Многу повеќе ми се допаѓа овој тим на Вардар, полн со млади играчи, отколку оној со издишани српски третокласни ракометари... :)

Типувам на победа против Адемар и Амичитиа :helou:

Има информација за билети? Каде, кога, колку? :)

Има информација за билети? Каде, кога, колку? :)

ако се паметни ќе направат влез слободен... да се собере повеќе народ да им даде подршка.. кога можеше лани да се гледа и Барса и Кил за по 10 денари, зашо да не може и сега...

ако се паметни ќе направат влез слободен... да се собере повеќе народ да им даде подршка.. кога можеше лани да се гледа и Барса и Кил за по 10 денари, зашо да не може и сега...
Па и јас така мислам, ама ќе видиме во сабота :)

Мислам дека ќе биде по 100...ама не знам, не е сигурно, да не ве излажам:pipi:

Во Спорт пишува дека билетите ќе бидат по 100 денари.

Каква соборна бе!! Директно пред сала во 17:30 !! Тоа за соборна беше ако се игра на Кале....

Изгледа ќе го пропуштам мечов :pop: Оваа година, прв пат ќе ми биде, а и во фудбал само со Силекс не бев и тепавме :pos2::pos2: Така да ако тепаме и утре а да не бидамн таму, не идам вече на утакмици :pos2::pos2: (шала:))

Изгледа ќе го пропуштам мечов :pop: Оваа година, прв пат ќе ми биде, а и во фудбал само со Силекс не бев и тепавме :pos2::pos2: Така да ако тепаме и утре а да не бидамн таму, не идам вече на утакмици :pos2::pos2: (шала:))

Де не иди едно пола година може и спонзор ќе се најде.Не иди привремено колку да се влезе во некоја серија.:):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom