Фан клуб - РК Вардар

Значи уште едно деби за Савевски во сабота. Ајде очекувам победа и во никој случај да се предадеме како на претходните мечеви во ЛШ што ги игравме дома.

Нема шанси да се предадеме :) Мечов не им значи многу на гостите, но нашоите млади играчи ќе имаат голема мотивација а во пеколното Кале никој не поминува така лесно:back:

Мечот ќе се игра во Борис Трајковски :smir:

WTF јас имам друга информација:smir:

Нема шанси да се предадеме :) Мечов не им значи многу на гостите, но нашоите млади играчи ќе имаат голема мотивација а во пеколното Кале никој не поминува така лесно:back:
Не се игра мечот во Кале... напишав на претходната страница. Патем, и јас верувам дека младите играчи ќе дадат се од себе, претходно Вардар беше полн со играчи кои како да ги мрзеше да играат. Каква публика имаат, а играат без душа, ццц...

п.с. Еве ти сигурна информација :)
Код:
http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/140802.pdf

Не се игра мечот во Кале... напишав на претходната страница. Патем, и јас верувам дека младите играчи ќе дадат се од себе, претходно Вардар беше полн со играчи кои како да ги мрзеше да играат. Каква публика имаат, а играат без душа, ццц...

п.с. Еве ти сигурна информација :)
Код:
http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/140802.pdf

Па дооообро :) Незнам зашто сите ми викаа дека се игра во кале, или тоа биле само нашите желби:pipi: Најискрено очекувам победа, колку и да е тоа преоптимитички во моментов, бидејќи младите ќе дадат се од себе за да се докажат

Ајде некој од поупатениве да ми каже дали петото место води во купот на ЕХФ ??? Затоа што порано претпоследниот од групата идеше во овој куп. Откако се сменија бројот на екипи во групите за оваа гоидина, дали сеуште претпоследното место (во овој случај петото) води во купот на ЕХФ???

Ајде некој од поупатениве да ми каже дали петото место води во купот на ЕХФ ??? Затоа што порано претпоследниот од групата идеше во овој куп. Откако се сменија бројот на екипи во групите за оваа гоидина, дали сеуште претпоследното место (во овој случај петото) води во купот на ЕХФ???

Мислам дека првите три продолжуваат понатаму,а четвртото место води во кпк

Мислам дека првите три продолжуваат понатаму,а четвртото место води во кпк

Има 4 групи со 6 екипи. А следната фаза е 1/8 што значи понатаму идат 16 екчипи односно првите четири од секоја група:smir:
Прашањето е дали петата иде во купот на ЕХФ???

Да Да моја грешка 4 одат,али за петата незнам како е оваа година.
А да прашам како е моментално табелата имаме ли шанси за четвртата или пета позиција? Мислам само 1 бод имаме

Да Да моја грешка 4 одат,али за петата незнам како е оваа година.
А да прашам како е моментално табелата имаме ли шанси за четвртата или пета позиција? Мислам само 1 бод имаме

jikhjhj.png

За четврто место немаме шанса, но петото место би го освоиле со победа во Швајцарија над Амичитија. Искрено поради нивните финансиски проблеми и заминувањето на неколку клучни играчи, мислам дека може да собереме нерешено од таму, а очекувам и победа дома над Адемар леон, па петото место е достижно :)

Колку што знам петтиот оди во КПК или нешто слично :)
Но и од Вардар си заминаа неколку првотимци и ќе биде тешко да се совлада Амичитија на гости. Подобро ќе биде викендов да оствариме победа па да не се замараме премногу за мечот со Амичитија :)

Колку што знам петтиот оди во КПК или нешто слично :)
Но и од Вардар си заминаа неколку првотимци и ќе биде тешко да се совлада Амичитија на гости. Подобро ќе биде викендов да оствариме победа па да не се замараме премногу за мечот со Амичитија :)

Секако ни требаат бодови од таму. Ако ние тепаме со Адемар ќе имаме 3 бода, и ако изгубиме кај нив и двете екиупи ќе имаат по 3 бода, а ние ќе отпаднеме како послаби во меѓусебен дуел:tapp:

vo koja sala ke se igra u kolku saatot i kolku pari ke bide karta.... fala mn pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom