Red Alert 3

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
eve vaka sea najnormalno si ja instalirav i ja igrav se do krajot na 4 ili bese 5 misija so rusite i sea na krajot na misijata koa ke gi ispolnam site "objektives" i koa treba da me prefrli na sledna misija skorz mi se gasi igrata ko na nekoj igri sto se gasi koa ke pritisnes ALT+F4
dali go imal nekoj ovoj problem i dali znae kako da go resam

a i nesto ne pravete na Update na patch preku igrata bidejki mene me zaeba i morav da ja preinstaliram bidejki mi barase originalen CD key
Види еден пост над тебе, мене ми го правеше истиот проблем. Ако сакаш крак кажи ќе ти пратам линк на пп.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.607
Поени од реакции
43.438
Ок, ја симнав играва од торентот на Скукптура, видеото на почетокот со типот од Lost и оној од Prison Break беше '' малце '' детско, нетестирана временска машина ги носи тројцава на конференција мислам во Брисел и прават убиство на Ајнштајн . . . просто неверојатно, интересно замислено како вовед ама лошо реализирано .
Е сега читам од луѓе што симнале од истиов торент дека имало краш во играва, т.е. на 5тата мисија од Советската Армија, истиот проблем го постираше и Masince .
Барав на торенти и најдов еден крак фикс од Reloaded, од коментарите што ги читав, немале проблем со мисијата на Русија ( ретки биле тие кои го имале истиот ), али овој пат имале краш на кампањата на Алијансата после третата мисија. :toe:
Ако има некој целосно решение, јуз ПП, би му/им бил благодарен . :smir:
 

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Решението е во вид на еден фајл од 288 бајти (grass.tga) кој се става во двата Data фолдери.. толку, нема никаков crash после тоа. Google it up.
 
Член од
12 декември 2008
Мислења
71
Поени од реакции
1
да не знае некој за кога ке ја уклуцам играта има црн екран и се укоцува
 

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
да не знае некој за кога ке ја уклуцам играта има црн екран и се укоцува
Не се укочува туку пробува да отиде на gamespy за интернет игра. И тоа го успорува лоадирањето. Но почекај малку и ќе ти се уклучи играта. На почетокот и јас се чудев што е работа но после кога видов дека со малку чекање се бива ми олесна :)
 

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.140
Поени од реакции
5.894

Kajgana Shop

На врв Bottom