Типови на форумџии според корисничко име :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Членот над мене оди во група сите можни кочиња на тастатура во ник, на пример: -=[k@nteri$t4e]=-

Mojot nik mi dojde onaka bezveza bez nikakva psiho-filozovska razmisla.Bev vo moment na ubavo sekjavanje od moeto prvo francusko iskustvo i mi dojde na pamet petite cherie(malo milo), ona tipicno francusko cheriiiii,kolku i toa ligavo da zvuci, taka da slobodno katalogirajte me vo ligavite haha iako ne sum malo a ni bas milo.P.S barem malo objasnuvanje na onie koi me tolkuvaa kako "zrela cresha" hahah

А јас бе ај да видам што ке измислите:pirat:

temava prerasna vo a jas a jassssssss, kako shto beshe analiza na forumdzii.Toa od nikad ne mi bilo jasno kako site da imaat potreba nekoj da im kaze shto im znaci nikot ili postovite, da im go napolni egoto ili da se uvredat i zakaraat so nekoj.Ok prvava klasfikacija beshe smeshna ama bolje sami kazete si zashto toj nik shto vi znaci nego ko decana sakam i jas i jas

А јас бе ај да видам што ке измислите:pirat:

Мнооогу лесно!:)
ќе отвориме нова група..персони Д
За да докажете дека сте едни и единствени ставате дефинит артикл The и добиваме никови како Д каспер, Д бест, Д бист, Д чоузен уан, и многу други. Еве ќе те стаиме тебе за пример, за да знаеме дека не се работи за било кој пират си стаил Д(у превод Д уан енд онли):smir:

temava prerasna vo a jas a jassssssss, kako shto beshe analiza na forumdzii.Toa od nikad ne mi bilo jasno kako site da imaat potreba nekoj da im kaze shto im znaci nikot ili postovite, da im go napolni egoto ili da se uvredat i zakaraat so nekoj.Ok prvava klasfikacija beshe smeshna ama bolje sami kazete si zashto toj nik shto vi znaci nego ko decana sakam i jas i jas
Па добро што да праиме ние што не сме у никоја група а и да каже некој лошо не се лутам:helou::pirat:

Полови (лејдис, бојс & грлс)

girll, **GIRL**, BabyGirl, BAD-GIRL, barbie_girl, Скулгрл, EmO_GiRl, Прити_Грл, Појзон_Грл, Лејди, Лејди Сатори...
Па ондак: albanian_boy (ем патриотски, ем полов), Bad Boy, BiKeR_BoY, cool_boy, seXy Boy...

Еве одма си се пронајдов:helou:

Moнотоно досадни и ретардирани.
Aко има уште такви, нека се чекираат.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom