Типови на форумџии според корисничко име :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Смешно, рекло магарето на зајакот имаш големи уши. Мањечко гет оувер вит ит, ју ар факд нот ми....само добрите работи се копираат ПОШТУВАМ ПОШТУВАМ

Лаки ми ај ем нот ју, скраја да е.
Запирката се најде увредена.:pipi:

П.С. Заморен си за читање, во секој пост имаш магаре, само чудно не го спомна куцањето овој пат.:luzer:

Кога веќе сме кај тоа кој на која раса на куче личи...

normal_STA71343.JPG
pudla2.jpg

Не заебаа, и сеа ќе плачеме:pwace:

Него, сакам да поставам прашање кое не е поставено до сеа на темава:vozbud: *drum roll*:vozbud:...Во која група спаѓа мојот ник? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Многу нарциси имало овде бе...Лелеее...Не очекував..Фали ме усто, зошто ќе те равчепааам!:)Шкарт!Тастерските манипулатори?Локални шерифи, појма немаат од живот!

Не си закана, само си брука брат
:cug:

Кажав еднаш ќе кажам и пак, веќе е видено и секое наредно „дело„ се сведува на првото оноа што се вика УНИКАТНО

pariska0tj5.jpg
readingintheparkbyjailbkg8.jpg

па дури и watermark си стаила :pos::pos::pos:
Кога правиш муабет со фимејл магаре а.к.а. магарица што треба да употребиш? Сонце:pos:
Носиња ги оставаш да пораснат

6_30_AM_by_gocesup.jpg
pitbull.jpg

Баш имате бин дер-дан дет поглед:vozbud:

П.С. Сега чекам опасна рима, пропал раперу.:idiot:

Love is in the air.... *soncinja* *srcinja* *baknezi* *dzvezdicki* *uste dzvezdicki*

бај д веј
Официјални
Најверојатно, по регистрирањето на нивниот прв мејл акаунт во животот, форумот е второто место на интернет каде се регистрирале. Или, не се пички кои се кријат под превезот на интернет анонимноста.
Првото дефинитивно, не е... значи е: или делот...

едит:
Уште една *dzvezdicka*
*

Мањечко си ја утнала темата како прво и основно. Знаеш да читаш ваљда зашто на сликата си со книга:pos:
Типови на форумџии според корисничкото име? Моето корисничко име е Точкест а на сликата има пит бул
Твоето е Маwечко а на кучето кое јас го постирав за тебе името е Паwиска.....земи мраз стај си на носето и ќе ти помине љутината зашто си заебана. Ајт сега

Ај да видам моето од кај ќе го ископате и дали ќе биде точна претпоставката:)

Сонц, д нејм ис Парис.
Енивеј фала што ја оправда намената на мојот ник. Сепак, дефектното „р“ не е страшен проблем, се решава, само повежбај да викаш РАКИЈА ќе ти дојде само по себе.:pos:

Ангелите уште еднаш. Ги има црни ,паднати, осамени,темни...
Ако се регистрира уште еден ангел пратете го во пекол! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom