Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
А инаку публиката играе ногу важен фактор у 4 лига:vozbud:

planiram ako ne ne pustat za sr site sobrani da mu predlozam na vodzata da odime na tikves utre:)

Да може да изодиме интересно ќе биде борба за у трета лига :wink:

Денеска во 16 часот последен дуел од оваа сезона против Сирково второпласираниот тим ако Лозарите не одат за Струмица му предложувам да дојдат на Тиквеш и да го бодрат тимот како во старите добри времиња поздрав и се гледаме таму.:salut:

Deneska Vo Strumica ke gubite vo kosarka 30 razlika a drugata utakmica vo Kavadarci ke igra i Grncarov taka da moze i da ja gubite titulata:baeh:

Море шо направи Тиквеш со Сирково?

Море шо направи Тиквеш со Сирково?

Тепаше Тиквеш 4-1 утакмица да се посериш од смеа што уште не се случи ај сеа виа денови ќе има на темава постирано снимки па ќе видете.Инаку важно победиме и ќе се играе бараж сега со екипа до Велешкиот регион тоа за Дисан да не небило вистина.:salut:

А што биде сега ќе има догодина 3 лига или ? Бај д веј и Брегалница отпадна во 3 лига така да ќе правите дерби. :smir:

Ама Беласица 1 лига ќе тера(тешко за мене)

Тешко дека ќе биде 1 лига, бараж играме со Силекс многу тешко.

Ајде 3 лига, добро е ќе не биде, ај сеа уште да кажат со кој ќе играјме бараж, ја слушна со Дисан ама изгледа не е така таа па ќе видиме може со Борец од Велес да играјме.

Ајде 3 лига, добро е ќе не биде, ај сеа уште да кажат со кој ќе играјме бараж, ја слушна со Дисан ама изгледа не е така таа па ќе видиме може со Борец од Велес да играјме.
Борец игра во 3 МФЛ-Јужен регион, Тиквеш е во Општинска Лига Кавадарци, еден ранг подолу, па така не можете да играте со нив, можеби ќе играте со победникот на Општинска лига Велес.

Борец го напишав оти не можам да се сетам на други екипи од тој регион и мислев дека играат општинска лига, неам идеја со кој може да играјме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom