Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
Борец игра во 3 МФЛ-Јужен регион, Тиквеш е во Општинска Лига Кавадарци, еден ранг подолу, па така не можете да играте со нив, можеби ќе играте со победникот на Општинска лига Велес.

Гледам по сите теми каде што пишуваш и ти се восхитувам на знаењето и љубовта што ја имаш кон Македонслиот фудбал секоја чест другар човек како тебе немам сретнато до сега бтв како Дачето Мојсов кај вас играе ли ќе го биде ли а ја знам дека е биднат туку да видам ти што ќе кажиш.:salut:

luge ja imate li tikves tikves ubav kraj?pisete na pp

Гледам по сите теми каде што пишуваш и ти се восхитувам на знаењето и љубовта што ја имаш кон Македонслиот фудбал секоја чест другар човек како тебе немам сретнато до сега бтв како Дачето Мојсов кај вас играе ли ќе го биде ли а ја знам дека е биднат туку да видам ти што ќе кажиш.:salut:
Од Даниел ќе бидне супер играч, има најави за трансфер дека ќе прави сега, но не верувам дека ќе бидне нешто, најверојатно ќе се чека наредна сезона ако се избори пласман во Европа тогаш ќе ги игра утакмиците во некој Евро куп па ќе оди, а ако не искочиме во Европа одма ќе оди. Најголема е веројатноста дека ќе оди во Русија или Украина. Во Македонија Ѓ.П. уште игра и Васко Митрев, дете е на Тиквеш и поранешен младински репрезентативец.

Од Даниел ќе бидне супер играч, има најави за трансфер дека ќе прави сега, но не верувам дека ќе бидне нешто, најверојатно ќе се чека наредна сезона ако се избори пласман во Европа тогаш ќе ги игра утакмиците во некој Евро куп па ќе оди, а ако не искочиме во Европа одма ќе оди. Најголема е веројатноста дека ќе оди во Русија или Украина. Во Македонија Ѓ.П. уште игра и Васко Митрев, дете е на Тиквеш и поранешен младински репрезентативец.

Го знам јас и Васко само овој е попознат сега го земаа за А репрезентација па затоа прашувам како е дали ќе го биде.:salut:

Ја го памтам Васко Митрев уште кога игрееше за Тиквеш, имаше у таа генерација и поперпекстивни играчи ама он успеа да влезе у Ѓ.П. во главно заради врските на татко му, не дека е лош играч он супер си е ама мислам дека имаше и дечки шо мораше да ги виде некој, али така е таа кај нас, кој како ќе си а нареде.

Eve sea doznav deka Tikaves nema da igrael baraz tuku deka vlezile diretkno vo treta :salut:

Eve sea doznav deka Tikaves nema da igrael baraz tuku deka vlezile diretkno vo treta :salut:

Ајде нека ни е честита трета лига па одгодина да влезиме здравје во втора и да се вратиме на старите патеки кај што ни е местото кај сите големи Македонски кллубови треба само да се подзасилат за у трета малку со неколку поединци и некоја ќе наместат и ете а и втора лига.:salut:

:olee: Јее Трета Лигаа
Браво за малите бунгурчиња, сеа само да влезиме у Втора лига ќе видат они како ќе го земе Тиквеш страшен спонзор.

:olee: Јее Трета Лигаа
Браво за малите бунгурчиња, сеа само да влезиме у Втора лига ќе видат они како ќе го земе Тиквеш страшен спонзор.

Дај боже да го земе некој спонзор па и ни да погледаме салам фудбал во Кавадарци:salut:

Во сабота и во недела се играат интересни утакмици на
Тиквеш.Во сабота играат Локомотив против Осогово бараж за во втора лига а во недела се играе финалето на купот на Македонија(младинци).Едниот финалист е Пелистер а другиот или Беласица или Македонија Ѓ.П. И двете утакмици се ос 5 саат. :salut:

Очекувајте страшен спонзор. Не ме прашувајте што како, важно за 1-2 години ќе влезе голема фирма во Ф.К Тиквеш.

Очекувајте страшен спонзор. Не ме прашувајте што како, важно за 1-2 години ќе влезе голема фирма во Ф.К Тиквеш.

Де бре даа ѓо вака неш дај мене кажими само да се порадувам троа а на ПП може или само не палиш тиа колку да не можам да спијам иако можам да претпоставам што и како е.:salut:

Дај боже да го земе некој спонзор па и ни да погледаме салам фудбал во Кавадарци:salut:

Ke bide...Neka doguraat oni so ovoj sostav do vtora liga a posle godina ke se smene i lokalnata vlast koja sto do sega gi kocese rabotite.Mislam i se nadevam deka idat dobri denovi za kavadareckiot fudball

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom