Фан Клуб: Тиквеш Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата nzs
  • Време на започнување Време на започнување
Може може затоа реков оти не сум баш сигурен ама ќе видме на крајот.

Инаку мала информација за оние кои саката да знаат Кадетите и Младинците ја завршија својата сезона иако требаше да се одигра уште еден натпрева заостанат со Турново тоа не се случи причините не се познати барем јас незнам зошто кадетите завршија на 5 место а за младинците информација ќе чекате од Росоњерот он знае за нив поздрав/.

Сеа за сеа појма неам како е со табели а и не очекуам салам информации за табели а шо е за останати имаше повеќе не е само со Турново ама сеа побитен е Тиквеш Национал да видиме до каде ке истурка :salut:

Значи први во кадетска и младинска конкуренција беа:
Младинци Кадети
1.беласица 1. Турново
2.Турново 2.Беласица
Тиквеш мислам на средината беше.. бај д веј се одиграа и натпреварите од плејофот

legend напиша:
Мислам дека знамето на Мајмуни ке му биде вратено така слушнав сега во штабот кога ја гледавме кошарката.

Зошто да му биде вратено знамето а јас мислам дека тоа не треба да се сторе можно е сега ако коалицират нешто со Мајмуни тоа е друго 20 ама не биваа и таа ваму пак со Чкембари се и можат да а замрса работата знам и зошто ќе го вратат знамето заради некој член таму не нагласувам ама мое милење е дека не заслужуваат Мајмуни да му се врате знамето да му земеш на некој знаме тоа е гордост.:salut:

Значи Тиквеш Национал денеска биле на гостување во Манастирец но утакмицата не се одиграла затоа шо Манастирец колку шо дознав последните две утакмици не ги изиграле дома и за воа коло не му пуштиле судии па Тиквеш и ваа а зема службена и му остана уште Сирково а после колку шо разбрав ке играат некоа пријателска за да се спремат за баражот.:salut:

Тиквеш утакмица не изигра а 3 лига не му бега, барем се прошетале до Манастирец :pos:

Ajde TIKVESH OOO, Napred TIKVESH EEE, Ajde TIKVESH EOE!!! :)
Da urgiram li kaj bungurot za zasiluvanja ? :)

еее шо се возбуди толку ѓоа у прва лига ке влева Тиквеш:smir:

Опаа опасен ултрас иаме тука :)

Браво единица само тегни така. Ногу брзо ќе добииш репутација

Мене не ми личе на ултрас повеќе ми оде накај хулиган :pos2:

А за враќање на транспарентот мислам дека сме во право треба да се врате зошто да бидеме скарани со мајмуни како порано што бевме со сите навивачки групи освен со Чкембари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom