Гркот толчи, Македонецот молчи...

B

Borg_Drone

Гостин
епа пријателе, владата на Република Македонија, политичарите и пратениците, не ги признавам за мои... а тие сдсм - овците уште помалку... секој еден кој се дрзнува да разговара за МОЕТО ИМЕ МАКЕДОНСКО, јас не го признавам како мој... ебете се сите у гс, попрво САМ ќе се откажам од МАКЕДОНСКОТО ИМЕ отколку да чекам некој да ми го продаде... МОЕТО ИМЕ НЕ Е ЗА ПРОДАВАЊЕ, МЕНИТЕ СИ ГО ВАШЕТО

Епа ако не ги сакаш тогаш што чекаш??
Ајде да се организираме да ги дигнеме во воздух и јас сум за тоа може???
Еве и јас сум за тоа да ги ебам во гз и Груевски и Црвенковски и Киро Глигоров и сите од А до Ш што завршуваат....
Него кај беше последниве 15 години??

Ајде да се организираме и се да дигнеме во воздух..
Што чекаше сите овие години што дозволи тие гомнари да ја водат оваа држава(зборам за сите)...Ќутеше нели??
Кај беше пред 15 години овака да се дереш и да пцуеш??
Цуцаше млекце дома..нели??

Ама како тоа не биле твои..
Одма ја сврте темава накај партии и.т.н.(затоа те прашав кои се твои де)
Гледам некои од тука цело време ја имаат мувата на капата...
Осеќам дека и форумов е партиски..
Можеби грешам?

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Да се надеваме дека некој ден,Ние ќе бидеме победниците а они лузерите

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
епа пријателе, владата на Република Македонија, политичарите и пратениците, не ги признавам за мои... а тие сдсм - овците уште помалку... секој еден кој се дрзнува да разговара за МОЕТО ИМЕ МАКЕДОНСКО, јас не го признавам како мој... ебете се сите у гс, попрво САМ ќе се откажам од МАКЕДОНСКОТО ИМЕ отколку да чекам некој да ми го продаде... МОЕТО ИМЕ НЕ Е ЗА ПРОДАВАЊЕ, МЕНИТЕ СИ ГО ВАШЕТО
Пријател никој незбори за менување на име туку напротив за зачувување. Не мешајте влада. Граѓанска иницијатива е потребна. Има начин како само треба организација..... оставете ги политичарите:smir:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Пари има за рекламна кампања,меѓутоа тие се трошат токму за блентави намени од типот:
-Ах,само да знаете колку ви е убаво под наша власт.
Тие пари само требаше да се пренаменат на вистинско место и во вистинско време.Сега е вистинско време за такви барања,погодно,би рекол идеално,како никогаш досега.Да им оставиме на нашите пријатели од САД да ја одберат агенцијата,медиумите и тајмингот каде ќе се пласираат фактите за Македонската нација и континуитет на нашиот идентитет,со тоа ќе покажат колку навистина ни се вистински пријатели.Се разбира финасиските средства ќе ги обезбеди оној кој досега ги трошеше за да си снима филмчиња со “идилата“ во Македонија.

Член од
21 март 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
SAMO TAKSA OD 1000 EVRA NA COEK ZAIZLEZ OD DRZAVAVA NA STRANATA SO JUZNIOT NI SOSED E SPASOT.DOSTA VEKE SE LAZEVME I CYTEVMA.SE VIDE PRAVIOT NI NEPRIJATEL

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.995
Поени од реакции
5.610
Ќе ги фрлиме хеленине на коленици(патем еднаш ги фрли Александар, ова ќе им биде вторпат:wink:)Ние Македонците сме створени за на долги патеки..Во тоа сме најдобри!

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
Епа ако не ги сакаш тогаш што чекаш??
Ајде да се организираме да ги дигнеме во воздух и јас сум за тоа може???
Еве и јас сум за тоа да ги ебам во гз и Груевски и Црвенковски и Киро Глигоров и сите од А до Ш што завршуваат....
Него кај беше последниве 15 години??

Ајде да се организираме и се да дигнеме во воздух..
Што чекаше сите овие години што дозволи тие гомнари да ја водат оваа држава(зборам за сите)...Ќутеше нели??
Кај беше пред 15 години овака да се дереш и да пцуеш??
Цуцаше млекце дома..нели??

Ама како тоа не биле твои..
Одма ја сврте темава накај партии и.т.н.(затоа те прашав кои се твои де)
Гледам некои од тука цело време ја имаат мувата на капата...
Осеќам дека и форумов е партиски..
Можеби грешам?
ЈАС НЕ ЧЕКАВ... пред 15 години не бев во земјава Македонска, ме прелажаа тогашните предавници, и народот исто така кои молчеше... а јас таму кај што бев пред 15 години пцуев и се дерев, но никој не сакаше да ме сфати, исто како и сега... не ја вртам темата накај партии , сите тие се исти гомна... пред 15 години цуцав пиво, а не млеко... а не само форумов, туку и блогерајот Македонски се партијски...

B

Borg_Drone

Гостин
ЈАС НЕ ЧЕКАВ... пред 15 години не бев во земјава Македонска, ме прелажаа тогашните предавници, и народот исто така кои молчеше... а јас таму кај што бев пред 15 години пцуев и се дерев, но никој не сакаше да ме сфати, исто како и сега... не ја вртам темата накај партии , сите тие се исти гомна... пред 15 години цуцав пиво, а не млеко... а не само форумов, туку и блогерајот Македонски се партијски...
А кај беше??? што не беше тука во земјата Македонска??
Кај беше да се дереш овака пред влада, пред собрание, си се дерел надвор е тоа ти е грешка си требал да се дереш пред влада пред собрание каде беше тогаш...???

Смири се стиши ја нервозата...
На крај крајава јас тука не сум ти кукла да си ги лечиш фрустрациите на мене
Јас бев против да се менува нашето име и си ја сакам и почитувам својата татковина Македонија колку што ти си ја сакаш и почитуваш...
На погрешен човек си ги лечиш фрустрациите...
Лечи ги фрустрациите на тие гомнари што седат во владата......сите од ВМРО до СДСМ..не на мене..
Јас бев против(и уште сум) таа референца...(привремена) ....
И сега сум против да се менува нашето име за едно НАТО.

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
Можеби станувам досаден но ќе кажам повторно.... не зборуваме за влада, за минато, за што требало да се направи, за како требало да се трошат парите итн. Дали ни се или не ни се пријатели Американците ќе покаже времето. Зборуваме за иницијатива за артикулирање на обичниот граѓанин. Кога ќе се направи нешто за себе се подига и самодовербата. Доста е од плачки,доста е од комплекси. Само преку дејствување се гради самодоверба. Нас ни е потребно самодоверба како нација. Со црни мисли не се оди напред туки тие не влечат само надолу. Со цел поголемо внимание да се посвети на оваа тематика ќе отворам нова тема. Здружени за МАКЕДОНИЈА

Член од
14 март 2008
Мислења
574
Поени од реакции
14
Можеби станувам досаден но ќе кажам повторно.... не зборуваме за влада, за минато, за што требало да се направи, за како требало да се трошат парите итн. Дали ни се или не ни се пријатели Американците ќе покаже времето. Зборуваме за иницијатива за артикулирање на обичниот граѓанин. Кога ќе се направи нешто за себе се подига и самодовербата. Доста е од плачки,доста е од комплекси. Само преку дејствување се гради самодоверба. Нас ни е потребно самодоверба како нација. Со црни мисли не се оди напред туки тие не влечат само надолу. Со цел поголемо внимание да се посвети на оваа тематика ќе отворам нова тема. Здружени за МАКЕДОНИЈА
Па дејствувајте бе веќе еднаш, јас дејствувам од февруари... и како единка испаѓам будала...

corba666

Аполитичен промакедонски
Член од
3 април 2008
Мислења
266
Поени од реакции
55
Не си повќе единка и јас сум со тебе... сега сме минимум двајца:salut: И јас дејствувам но во право си ... сами по себе сме незначајни. И секој кој ќе ни се придружи ќе не направи позначајни... Прв чекор разговор и придобивање на што повеќе луѓе. Сега не сум во можност да започна нова тема имам работа ама вечер 100% ќе ја почнам па ќе видиме дали имаме и други подржувачи (читај МАКЕДОНЦИ)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Јас веќе сум таму:
http://www.macedoniaontheweb.com/forum/

Дури и пост за мене лупнаа
Perseus_II here I'm back :smir:

Брат, одличен си:helou: ,но ме интересира онаа вест дали е точна од Ehetlaios -објавена денес на тој форум , наводно Павле Воскопулос од „Виножито“ ,се наоѓал во болница во Лерин, имал мозочен удар .... како што идиотите се потсмеваат дека ударот го добил од ветото.. .
Познато ли ти е такво нешто? :toe:

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Само вака се силни. Сега можам само од работа ама сум ограничен со време.

Attachments

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Само вака се силни. Сега можам само од работа ама сум ограничен со време.
ахахаха

Пререгистрирај се по некое време

Мене горделиво трипати ме банираа :smir:

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
ахахаха

Пререгистрирај се по некое време

Мене горделиво трипати ме банираа :smir:
Кабелски интернет имам IP ми е банирана. А и ова ми е поклон од еден цигански модератор.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom