Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Еј, немој за тете и за ампе, и за драчевските сендвичари да слушам лоши зборови :) .... до пред првите поскапувања, за 30 денари се зимаше тостиште со пилешка, кашкавал компири и печурки... сендвич со стек и со плексавица (таков само јас јадев) :) беше 80 денари.... у задње време тостовите на Г2 се неприкосновени, а и кај капа се добри, ама теткино си е теткино :)) ако неам јадено 1 недела од таму нервоза ме фаќа :)

Ми недостигаат овие цени последен пат кога бев осмолетка негде беше толку евтино :) Али сега специјално ќе дојдам во Драчево да си направам кеиф ако е квалитетно како што викаш, само препорачај ми каде да идам ;)
А за 7ца за 120 денари (сега мислам 130 е) па имаш право и не е којзнае колкав квалитет, еднаш чизбургер земав кашкавалот требаше да го барам на google, а нели за чизбургер се работи каде кашкавалот треба да тече.... За хамбургер тапа ми е толку пари да давам а дека ќе те најаде тоа да. Компирите им се најдобриот дел на сендвичиве од 7ца.

У право си, земав еднаш чизбургер и се прашував после "Што кур дадов 10 денари плус за хамбургер?" :))

40 денари е кило компири веќе подолго од месец време.

Цените се сите со 10 денари покачени, не е само хамбургерот.
Општо рековме пријателе,не се фаќај за сламка! Ако сметаш дека е реална цена за хамбургер во Македонија 130 ден (2 и кусур евра), добар апетит ;)

квалитетот беше одличен, плескавицата огромна (поголема од големото лепиње) и компирот беше прсти да лижеш...крцкав со многу убав и јак вкус, и внатре мек и убав....и се`
и цената беше 110...
па 120...
сеа колку е, 130 негде...
се расипаа скроз на скроз
а се сеќавате ли кога хамбургер во 7-ца беше 70 ден...........аххххх тоа беа времиња со 300 ден цела вечер поминуваш:vozbud:

Тој што знае што е убаво јадење нема да јаде од 7ца. И плескавицата, лоша е. Квантитет пред квалитет е 7ца.

Тој што знае што е убаво јадење нема да јаде од 7ца. И плескавицата, лоша е. Квантитет пред квалитет е 7ца.
i ti si u pravo -7-ca e izzhiveana rabota-nema shto -:toe:
samo nekoi seushte nemozhat da razberat -deka ubavinata na sendvichot ne e vo goleminata- tuku vkusot treba da bide isto tolkavo uzhivanje za nepceto kolku i za okoto

Srbija so nenormalno niski ceni -
pleskavica 145 dinari
pechurki na zhar-55 dinari
reform torta- 40 dinari
kafe -13 denari
mineralna voda 0,5- 20 dinari
gusti sok- 13 dinari....
1 evro = 110 dinari, pa sega rachunajte si -kolku e dzabatela

CENE.jpg

Не јадам од овие од кога поскапеа, нека си ебат матер, ај што поскапеа туку и квалитетот е никаков. Не се препознава веќе вкусот. Хамбургерот е катастрофа, од плескавицата желудник почна да ме боли и тоа не само на мене, повеќемина се имаат жалено на ова.

Не јадам од овие од кога поскапеа, нека си ебат матер, ај што поскапеа туку и квалитетот е никаков. Не се препознава веќе вкусот. Хамбургерот е катастрофа, од плескавицата желудник почна да ме боли и тоа не само на мене, повеќемина се имаат жалено на ова.

Хех, кај нив уште јадат само оние што "стај ми повеќе кечап и мајонез". Се дават во тоа и не може ни плескавицата да ја осетат. :)

Јас отсекогаш сум бил поборник на едно едноставно правило - ако веќе мораш, покачи ја цената, ама никако, НИКАКО, не го намалувај квалитетот.

Хех, кај нив уште јадат само оние што "стај ми повеќе кечап и мајонез". Се дават во тоа и не може ни плескавицата да ја осетат. :)

Јас отсекогаш сум бил поборник на едно едноставно правило - ако веќе мораш, покачи ја цената, ама никако, НИКАКО, не го намалувај квалитетот.

Е тоа е тоа. И да поскапат ама барем квалитетот нека е на ниво, пак ќе има што ќе јадат. Јадев кај нив и кога кренаа на 120, квалитетот си беше препознатлив. Ама почнаа да намалуваат на квалитет и мислев ќе се повратат ама тие па уште накачија :)

Е тоа е тоа. И да поскапат ама барем квалитетот нека е на ниво, пак ќе има што ќе јадат. Јадев кај нив и кога кренаа на 120, квалитетот си беше препознатлив. Ама почнаа да намалуваат на квалитет и мислев ќе се повратат ама тие па уште накачија :)

Јас пред месец дена можеби земав комбиниран со сланина (оној на Корун де омилениот :)). Пола го изедов и го фрлив, ебате тоа лепчето од Шутка што го увезуваат.

У 7ца јадам само коа праам друштво на некој што мора да јаде таму. Инаку одамна ми се има одмилено, не ми вреди толку за парите :)

Златен ДМ ми е преку уличка, 100ка е хамбургер и барем знам дека јадам убаво месо а и помфритот е супер.

Стекот во 7ца е феноменален и нема некоја конкуренција од другиве градски сендвичари. Е сега во однос на поскапувањето мислам дека пак ќе си има гужва без разлика на цените пошто уште си држат квалитет и се широко познати.

Srbija so nenormalno niski ceni -
pleskavica 145 dinari
pechurki na zhar-55 dinari
reform torta- 40 dinari
kafe -13 denari
mineralna voda 0,5- 20 dinari
gusti sok- 13 dinari....
1 evro = 110 dinari, pa sega rachunajte si -kolku e dzabatela

CENE.jpg

од која година се овие сметкиве?дај покажи датум па некој да ти верува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom