Не се Седмица криви, кога не се наоѓа некој со средства и амбиција да отвори подобра и поефтина сендвичара. Еве ги и Вили, многу дебилен потег - кај ги поскапеа цените, па уште ненормално паднаа во квалитет, лепчето никакво, салатите смешни, сосовите ПРЕЕБАНИ (па уште и штедат сега еј).
Летово во Будва за 2 евра јадев хамбургер со сосови и салати по избор, ама таму беа надвор ставени и имаше над 20тина - си ставаш ти колку сакаш. А каков рачун е, ем туристичко место, ем поефтино од седмица во сред лето. Хамбургер во другиве земји е храна за сељаци што се вика (нели де, fast food наспроти fine dinning), ама таму разликата е $4 за хамбургер и $50-тина за јадење во ресторан. Кај нас е 130 за хамбургер, а околу 300-400 максимум за квалитетно јадење во топ ресторан.