Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Само Хамбургер имам јадено во 7ца, друго немам пробано дали е се така вкусно или само хамбургерот?:)

Дефинитвно најдобрата сендвичара во СК, а можно е и у МК.. а тука може да се каже и најскапата...

Јас мислам дека не е вкусот на месото и компирите што го прати толку специјално, како што е кечапот и мајонезот посебно. Најубави во живот што сум ги пробал.

седмица а, имав еден другар беше три години во Канада дојде и прво што ме праша:
Блеки работи 7 хахахахах па видете сеа...

седмица а, имав еден другар беше три години во Канада дојде и прво што ме праша:
Блеки работи 7 хахахахах па видете сеа...
Кажи му - работи бе брат, ама сега тапа е и скапа е.

Признавам
во Охрид не прават толку убај хамбургери колку во седмица:pipi:
еднаш јадев и цел ден нишо после не каснав

Utre kje ja posetam ovaa u komsii so mi e... I onaka mesec dena ne sum bil pa vredi da se ispostuva...

Utre kje ja posetam ovaa u komsii so mi e... I onaka mesec dena ne sum bil pa vredi da se ispostuva...

Шо бе ќе ја посетиш? Вчера најде да не работи Седмицава, баш на 11 Октомври :):):) Го погодив денот вчера за јадење во Седмица :) И еден куп други луѓе со солзи во очите... Видоа, не видоа, се упатија накај Рамстор :)

Многу си ги сакам сендвичите на тетките од 7ца:pos2:Просто ги обожавам:vozbud:

do kaj ke idat so cenive..hamburger ke ide do 150 za 1 godina garant

Веќе се откажувам од 7...си почнав да јадам во Кинг Бургер и можам да кажам кај е поевтино туку и повкусно ми е.

Исто така за мајонезот од 7 да ви кажам нешто. Земете тегла хелманс или томи и ставете внатре кари и промешајте добро и пробајте после ;)

Веќе се откажувам од 7...си почнав да јадам во Кинг Бургер и можам да кажам кај е поевтино туку и повкусно ми е.

Исто така за мајонезот од 7 да ви кажам нешто. Земете тегла хелманс или томи и ставете внатре кари и промешајте добро и пробајте после ;)

леелее брат господ здравје да ти даде. ако стварно е тоа тоа што го прави мајонезот у 7ца посебен си ми ја разрешил мојата најголема дилема :) иначе веќе извесно време не јадам таму пошо у лесковац има прекрасна шарска за помалку пари :)

Маарко, ако тоа е финтата со мајонезот, ќе те частам пијачка на наредната собиранка. Али ако ми го заебеш мајонезот...:nenene:
Виктор_мак, и јас во Кинг Бургер или во Лесковац јадам едно 3-4 месеца, не само што е поефтино, туку и ги избегнувам гужвите. Од гужви да му се одјаде на човек.

Се напаливте а?

Па Мац експериментирај бе, земи неколку кесички мајонез и стави секое во посебен тањир и ставај различна количина на кари... Јас ќе пробам вечерва да видам навистина дали е вака дека и јас во скоро време дознав за ова па да видиме.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom