Сендвичара "Седмица"

• Креатор на темата Креатор на темата IvicaPunK
  • Време на започнување Време на започнување
Мајонезот им е специјалност...Којзнае како го праат,ама предобар е

Најнездравото место во Скопје,а воедно можеби и највкусното:)

Најнездравото место во Скопје,а воедно можеби и највкусното:)
Морам да кажам дека си потполно во право ! Кога ќе излезам од седмица , ми иде да се тркалам а не да одам:kesa:Дефинитивно најдобрите хамбургери во Скопје :salut:
Моја комбинација :
Буковец и кечап од едната страна на плескавицата , а од другата страна салата (краставички или марула ! И вистина е дека ако не побараш да ти стават салата , нема да го сторат тоа ) . А помфритот го сакам одвоено , прелиен со многу кечап и малку мајонез мммммм ...
Еј зашто вакви муабети , ми се пријаде сега

Морам да кажам дека си потполно во право ! Кога ќе излезам од седмица , ми иде да се тркалам а не да одам:kesa:Дефинитивно најдобрите хамбургери во Скопје :salut:
Моја комбинација :
Буковец и кечап од едната страна на плескавицата , а од другата страна салата (краставички или марула ! И вистина е дека ако не побараш да ти стават салата , нема да го сторат тоа ) . А помфритот го сакам одвоено , прелиен со многу кечап и малку мајонез мммммм ...
Еј зашто вакви муабети , ми се пријаде сега

Хамбургер со салата? Ја никад не сум јадел така,некако не ми е вкусно ама сепак прашање е до вкус.

Имам аверзија кон таа фастфударница, сум кснала и јас , не викам не, ама ми мириса некако....погрешно.
Патем, јадач сум на фаст фуд, да не си помислите дека некој веганец мудрува:)

7ца е закон, само шо малце претераа со цениве... и пак чекаш 10 мин на ред да дојдеш. Иначе комбнираниот со сланина е одличен а за мајонезот немам зборови, ммммммммммммммммммм

Кај Гејска амбасада.
Деца јадете од 7ца, користете ја секоја прилика, кога сум во странство на натпревар ми иде 10 хамбургера да ги порачам и тоа да платам да ми ги донесат. Среќни сме што имаме вакви места:)

Кај Гејска амбасада.
Деца јадете од 7ца, користете ја секоја прилика, кога сум во странство на натпревар ми иде 10 хамбургера да ги порачам и тоа да платам да ми ги донесат. Среќни сме што имаме вакви места:)

Сакаш да кажеш кај нас праат најбољи сендвичи?

Егзактли.
Кога бев во Холандија кога ми извадија една салата од едно цвеќе сега не знам баш како се вика, знам често го гледам по дворовиве... ми се плачеше за грав, компири, 7ца, Кингбургер.... :)

Мразам нешта кои си се преценуваат....така да нејадам често од таму, гледам да го избегнувам тоа место :)
За вкусот....супер е се, само пофални зборови, ако сакаш да се најадеш асално само тука :). Единствено што ми смета е она што го има кај сите уствари, ке видат дека се популарни и имаат верни потрошувачи и ајде ке билдаме цени без везе. Затоа нејадам баш баш од таму, се друго е супер :)

Мајонезот им е специјалност...Којзнае како го праат,ама предобар е

Нејќам ни да знам што се ставаат во него.. може ќе ми се одјаде. Вака, преубав ми е. Blessed are the ignorant :)

Сега уште толку ми се пријаде, ама отидоа парите во неповрат (ах, Rangers..).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom