Морам да кажам дека си потполно во право ! Кога ќе излезам од седмица , ми иде да се тркалам а не да одам:kesa:Дефинитивно најдобрите хамбургери во Скопје :salut:Најнездравото место во Скопје,а воедно можеби и највкусното![]()
Хамбургер со салата? Ја никад не сум јадел така,некако не ми е вкусно ама сепак прашање е до вкус.Морам да кажам дека си потполно во право ! Кога ќе излезам од седмица , ми иде да се тркалам а не да одам:kesa:Дефинитивно најдобрите хамбургери во Скопје :salut:
Моја комбинација :
Буковец и кечап од едната страна на плескавицата , а од другата страна салата (краставички или марула ! И вистина е дека ако не побараш да ти стават салата , нема да го сторат тоа ) . А помфритот го сакам одвоено , прелиен со многу кечап и малку мајонез мммммм ...
Еј зашто вакви муабети , ми се пријаде сега
Кај Гејска амбасада.
Деца јадете од 7ца, користете ја секоја прилика, кога сум во странство на натпревар ми иде 10 хамбургера да ги порачам и тоа да платам да ми ги донесат. Среќни сме што имаме вакви места![]()
Благе везе немате од СКАРА.
Ако, само вие јадете, Амерички синдром ќе ве фати ако сакш и сликовито да ти опишам. ЏАНК ФУДА кој рече дека дека Седмица е скара на кило?
Нејќам ни да знам што се ставаат во него.. може ќе ми се одјаде. Вака, преубав ми е. Blessed are the ignorantМајонезот им е специјалност...Којзнае како го праат,ама предобар е