Сендвичара "Седмица"

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Мајонезот им е специјалност...Којзнае како го праат,ама предобар е

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Најнездравото место во Скопје,а воедно можеби и највкусното:)

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
Најнездравото место во Скопје,а воедно можеби и највкусното:)
Морам да кажам дека си потполно во право ! Кога ќе излезам од седмица , ми иде да се тркалам а не да одам:kesa:Дефинитивно најдобрите хамбургери во Скопје :salut:
Моја комбинација :
Буковец и кечап од едната страна на плескавицата , а од другата страна салата (краставички или марула ! И вистина е дека ако не побараш да ти стават салата , нема да го сторат тоа ) . А помфритот го сакам одвоено , прелиен со многу кечап и малку мајонез мммммм ...
Еј зашто вакви муабети , ми се пријаде сега

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Морам да кажам дека си потполно во право ! Кога ќе излезам од седмица , ми иде да се тркалам а не да одам:kesa:Дефинитивно најдобрите хамбургери во Скопје :salut:
Моја комбинација :
Буковец и кечап од едната страна на плескавицата , а од другата страна салата (краставички или марула ! И вистина е дека ако не побараш да ти стават салата , нема да го сторат тоа ) . А помфритот го сакам одвоено , прелиен со многу кечап и малку мајонез мммммм ...
Еј зашто вакви муабети , ми се пријаде сега
Хамбургер со салата? Ја никад не сум јадел така,некако не ми е вкусно ама сепак прашање е до вкус.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Имам аверзија кон таа фастфударница, сум кснала и јас , не викам не, ама ми мириса некако....погрешно.
Патем, јадач сум на фаст фуд, да не си помислите дека некој веганец мудрува:)

Член од
8 април 2008
Мислења
132
Поени од реакции
4
7ца е закон, само шо малце претераа со цениве... и пак чекаш 10 мин на ред да дојдеш. Иначе комбнираниот со сланина е одличен а за мајонезот немам зборови, ммммммммммммммммммм

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.744
Поени од реакции
11.630
кај се наоѓа бе тоа срање!?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај Гејска амбасада.
Деца јадете од 7ца, користете ја секоја прилика, кога сум во странство на натпревар ми иде 10 хамбургера да ги порачам и тоа да платам да ми ги донесат. Среќни сме што имаме вакви места:)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Кај Гејска амбасада.
Деца јадете од 7ца, користете ја секоја прилика, кога сум во странство на натпревар ми иде 10 хамбургера да ги порачам и тоа да платам да ми ги донесат. Среќни сме што имаме вакви места:)

Сакаш да кажеш кај нас праат најбољи сендвичи?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Егзактли.
Кога бев во Холандија кога ми извадија една салата од едно цвеќе сега не знам баш како се вика, знам често го гледам по дворовиве... ми се плачеше за грав, компири, 7ца, Кингбургер.... :)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Мразам нешта кои си се преценуваат....така да нејадам често од таму, гледам да го избегнувам тоа место :)
За вкусот....супер е се, само пофални зборови, ако сакаш да се најадеш асално само тука :). Единствено што ми смета е она што го има кај сите уствари, ке видат дека се популарни и имаат верни потрошувачи и ајде ке билдаме цени без везе. Затоа нејадам баш баш од таму, се друго е супер :)

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Благе везе немате од СКАРА.

СОЈААААА

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Мајонезот им е специјалност...Којзнае како го праат,ама предобар е
Нејќам ни да знам што се ставаат во него.. може ќе ми се одјаде. Вака, преубав ми е. Blessed are the ignorant :)

Сега уште толку ми се пријаде, ама отидоа парите во неповрат (ах, Rangers..).

Kajgana Shop

На врв Bottom