НАТО самит во Букурешт: СИТЕ ДИСКУСИИ ЗА САМИТОТ - ТУКА!

• Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување

^^Smiley^^

Broo Tal Smy Lee
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
25
абе друже не гледај филмови ова е реалност,ете и бакојани ороспијата изјави дека сака да сме во пријателски однос,изгледа сака да се секса со бранко му има фрлено око:pos2::pos2::pos2:
бРкојани не бакојани:smir:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
пс: Америка спрема безвизен режим за Македонија
ако е ова вистина ќе има редици за добивање на македонски пасош :pos2:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
САД за само 24 часа ја фрли една КИНА на колена(со дигањето на Тибет), одкако оваа ги критикуваше за човековите права .
Зошто мислиш дека неможела да и најде чаре на Грција до сега, па тек од сега ќе ги си арчи време.
Зато шо, изгледа Американциве доволно добро не ги познавет циганиве,
све си мислеа дека нема да имат проблем за влез во НАТО на сите 3 членки,
впрочем то и тие цело време го налагаа, не очекувајќи дека една циганска земја ќе им се спротистави на нивното мислеље, ќе го оспори,

мислам дека сватија какви комшии имаме,

Во периодов од 6 месци, колку шо му се останати на Буш очеквам да превземе некој мерки со кој ќе им врати на Грциве за шлаканицата што им ја дадоа и тоа "удар" во многу поголема мерка

Член од
4 април 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
tatarite mozat samo da ni go popusat ,od niv nemajte gajle, tie cel zivot jadat gomna pa neka jadat a isto i protiv niv treba nekoja inicijativa da praedlozime

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Зато шо, изгледа Американциве доволно добро не ги познавет циганиве,
све си мислеа дека нема да имат проблем за влез во НАТО на сите 3 членки,
впрочем то и тие цело време го налагаа, не очекувајќи дека една циганска земја ќе им се спротистави на нивното мислеље, ќе го оспори,

мислам дека сватија какви комшии имаме,

Во периодов од 6 месци, колку шо му се останати на Буш очеквам да превземе некој мерки со кој ќе им врати на Грциве за шлаканицата што им ја дадоа и тоа "удар" во многу поголема мерка

Политика не е за секого, мнозинството не ја разбира, јас силум неможе да те научам,земи читај ако те интересира што пишуваат постарите. На форумов има доволно „професионалци„ дипломати.
Твоите филмови раскажувај ги на школо!

едит за инфо: Во најтиражниот неделник во Германија излезе сторија за Македонија во која пишува дека Македонија името го избрала во 1991 година. Тоа е политика учениче!

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
едит за инфо: Во најтиражниот неделник во Германија излезе сторија за Македонија во која пишува дека Македонија името го избрала во 1991 година. Тоа е политика учениче!
А да ги информираме дека пред '91 во Гејлада било омразено се што почнува на буквата „М“ и дека Македонија бил практично забранет збор. Единствено имало (сеуште има) една алва која се вика Македонија. А денес од аеродроми до кафемати и презервативи се крстени ПО НАС:)))

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
za mene najtragicno e toa sto ne se ostvari prostor za grcite da stavat veto ova e mnogu biten fakt tie prakticno ne stavija veto so sto nie nitu ne dobivme pokana pa taka nemame zasto da osporuvame vo OOH kade imame spogodba so grcite za ne poprecuvanje na naseto clenstvo
2 . mnogu bitno e toa sto amerikancite ja nemaat veke taa superiornost vo nato toa negativno se odrazi na nasa smetka no i na smetka na gruzija i ukraina sepak mo0ju licen zaklucok e deka ednsveniotgubitnik na ovoj samit e makedonija koja vo naredniot period ke e cel na destabilizacija vo regionov

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Политика не е за секого, мнозинството не ја разбира, јас силум неможе да те научам,земи читај ако те интересира што пишуваат постарите. На форумов има доволно „професионалци„ дипломати.
Твоите филмови раскажувај ги на школо!

Очигледно си имаш проблем со Американциве па така со го полни егото
О.К. е!

btw.Ме просветли ПРОФЕСОРЕ!!!

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ej bez ligavenje... Primeni sme vo NATO.
Sigurno bush ke im go pushti cehot na Grcite posle zavrshuvanjeto na samitot. :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.967
Поени од реакции
83.300
Врти како сакаш,ова што испадна е подобро за Македонија,ем името ем Америка грбот ни го чува.А вие пљукате по Американците...
Ја лично мислам дека борбата (пред се' со домашните предавници), за зачувување на името, допрва ќе следи.

Колку и некој да мисли дека Америка не' заебала, ако ништо друго нека го има в предвид простиот факт, дека од сите тие гомна, таму само Буш кажа Macedonia, другите - FYROM.

И - да, има такви кои плукаат по Америка и се во малцинство.
Инаку кога беа демонстрациите на плоштад против војната во Ирак, имаше Албанци кои го палеа американското знаме. Ако може некој да најде некој клип од тогашните вести, ќе го види тоа.

Член од
20 февруари 2008
Мислења
210
Поени од реакции
3
не бе ен му замеравајте не е доволно информиран..
ПРАШАЊЕ ЗА ТЕБЕ - Ако сме прифатиле Македонија Скопје... ЗАШТО ТОГАШ ВО БУКУРЕШТ СЕ НАДЕВАВМЕ ДА ВЛЕЗЕМЕ ПОД РЕФЕРЕНЦА FYROM ???

више не ме чуди некој да пиче и дека сме република титоколонија или па нешо слично
pile za toa sto tebe ti se dopaga i toa sto e realnosta ima mnogu razlika citaj sega dolu:
31.03.2008 18:09
Македонија во Букурешт оди со половични шанси да добие покана за влез. Високи македонски дипломатски извори за А1 велат дека сега топката е на грчка страна, со што индиректно се потврдуваат информациите дека Македонија веќе ги информирала американските партнери за условената прифатливост на „Република Македонија (Скопје)“.
Секоја промена на последниот предлог на Нимиц ќе биде целосно неприфатлива за македонската страна, коментираат владини извори(http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=91301). a toa sto ti nadevase deka mozebi Mk ke vleze so FYROM e edna od nekoite mozni varijanti koja ti go dade SAD no za zal site ovie bea prefrleni od grcite so shto tie prifakat zamo gorna ili nova za koji mislam deka ke gi prima MK vo tekot na vreme i toa ke se pocne indirektno ili so molcenje(kako Mk-skopje) potoa ke ima nekoi protesti vamu tamu i na kraj ke se ambientirame so novoto ime, malce cdudno na pocetokot no so tekot na vreme ke se ucime i so toa.sega zasega imas malku vreme da se fantazirash.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ја лично мислам дека борбата (пред се' со домашните предавници), за зачувување на името, допрва ќе следи.

Колку и некој да мисли дека Америка не' заебала, ако ништо друго нека го има в предвид простиот факт, дека од сите тие гомна, таму само Буш кажа Macedonia, другите - FYROM.

И - да, има такви кои плукаат по Америка и се во малцинство.
Инаку кога беа демонстрациите на плоштад против војната во Ирак, имаше Албанци кои го палеа американското знаме. Ако може некој да најде некој клип од тогашните вести, ќе го види тоа.
Se paleshe Americkoto znaeme i za vreme na napadite na NATO na Srbija?
Zoshto.
Islamot e toa shto gi vrzuva nekoi albanci-muslimani, da ne zboruvame za onie poradikalnite.
Shto gi vrzuva Makedoncite za Srbija?
Mozam da kazam iljadnici razvrski, ali niedna vrska...

Nemoj so ovakvi komparacii.

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Цитат:
пс: Америка спрема безвизен режим за Македонија
ако е ова вистина ќе има редици за добивање на македонски пасош :pos2:
Значи моментално, предлогот бр. 4 , за масовно иселување од тука, во овој случај во УСА, ќе ни обезбеди име Македонија, Македонци, а истовремено НјАТО. Знаев дека Американците ќе помогнат.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.967
Поени од реакции
83.300
Se paleshe Americkoto znaeme i za vreme na napadite na NATO na Srbija?
Zoshto.
Islamot e toa shto gi vrzuva nekoi albanci-muslimani, da ne zboruvame za onie poradikalnite.
Shto gi vrzuva Makedoncite za Srbija?
Mozam da kazam iljadnici razvrski, ali niedna vrska...

Nemoj so ovakvi komparacii.
Велиш Исламот е тоа што ги сврзува Албанците (Муслимани) со Ирачаните кои се оддалечени илјадници километри едни со други. И тука не ти е јасно што ги сврзува некои Македонци со Србите?

Kajgana Shop

На врв Bottom